LILIann
Majowe mamy'09
Ania bedziesz jechać dzisiaj 113 po godz 16?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hello! Proszę zajrzeć na tajny...;-)
Daffi ja co do ciemieniuchy nie pomogę, bo moje dziewczyny nigdy jej na szczęście nie miały. Wczoraj była u mnie koleżanka co jej synek 7 m-czny też ma ten sam problem, ale ona właśnie tylko oliwką smaruje i wyczesuje, wyczesuje i jeszcze raz wyczesujeNo i w sumie mówi że to walka z wiatrakami bo to cholerstwo nie ustępuje za nic. A jej starszy synek też kiedyś miał ciemieniuchę i przez kilka m-cy z tym walczyli, aż w koooońcu przeszło.
![]()
kochana najgorsze to sie zalamac.... GLOWA DO GORY !!!to jest takie cholerstwo.. najgorsze ze jej nie chce sie wyczesac nawet... moze z 2 luski odpadna ...... cos mysle ze czeka mnie dluga droga jak nie AZS to teraz jeszcze ciemienucha nam doszla, ząbki i w ogole.... brak slow!!!!!!