reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Zrobiłam sobie sałatkę warzywną, będzie na parę dni hehe:-)
katgen zauważyłam że twoja Iza jest równy rok młodsza od mojej Zuzi bo moja kończy 2 listopada 3 latka:tak: pewnie dziś świętujecie? zazdroszczę, zjadłabym torcika:tak: muszę wytrzymać miesiąc:-D
daffi plis głowa do góry, myślami z tobą:-(
Madzia:confused::confused::confused:???

reklama
I co Magda obraziłaś sie teraz tak? wiec ok, jesli Ty masz nie pisać to nie, to ja odpuszczę a Ty pisz. Moja wina, ja ustąpie.

Pa.

Hej wam:-)
ciasteczko widzę wrażenia pozytywne, to dobrze zawsze to na początek jakaś przygoda:tak:
Lecę zaraz do kościółka, potem za obiad, ładnie dzisiaj może wyjdziemy na troszkę na dwór z Zuzią mimo że kaszle.
katgen widziałaś swoją Izunie u mnie w galerii?? mam jej fotkę z przed roku jakoś lub 1,5
miłego dnia dziewczyny;-)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny:-)
my od dzis sami do 28go pazdziernika:-(
poki co probuje ogarnac syf:-D:-D:-D:-D
wczoraj bylam na piwie z kolezanka wieczorem:-)fajnie bylo,juz nawet nie pamietam kiedy bylam:eek:
poki co szukam czapki dla dawidka,ceny kosmiczne:szok:body zdlugim tez musze i kapcie,tylko skad tu brac kase:szok::wściekła/y:

potem wiecej cos napisze bo dawid mi zyc nie daje:rofl2:

jej a co tu takie pustki?

co do usuwania na nk to mysle ze to fakt troszke nie na miejscu. Przeciez Katgen nie miala nic zlego na mysli.
tylko wyrazila swoje zdanie miala do tego prawo a ty bys zrobila z tym co chcesz. jestesmy nie wielka grupa na naszym forum i kazda krytyka powinna zostac przyjeta na tzw "klate"..
nie ma po co sie obrazac. przeciez ja tu co prawda krotko jestem ale wy od poczatku...

Ostatnia edycja:
i jeszcze jedno Magda, dziecinne strasznie jest to, ze z nk mnie usunęlaś.

Witam szanowna kolezanke !!
co do nk to jest to wylacznie moja sprawa kogo chce miec w znajomych a ze z toba mam jakis slaby kontakt i widze ze mnie olewasz od jakiegos czasu dlatego cie usunelam :tak::tak:jak zresza tez inne osoby bo chyba ze 100 osob wywalilam z kim nie mam dawno kontaktu...
i przestan sie czepiac i robic chora atmostfere na forum..bo nikomu nic nie przeszkadzalo tylko tobie :tak::tak:widze ze lubisz sie czepiac o byle co..
nie chce mi sie klocic z toba bo to nie ma zadnego sensu wiec ja juz sie nie bede wypowiadac na ten temat..:no::no:

Mnie tez usunelas z nk... ale niech ci bedzie i tak zadnego kontaktu ze soba nie mamy tutaj...

A tak wogole to czesc wszystkim :)

My juz z kosciola wrocilismy, zaraz obiad zjemy i jedziemy sobie do lasu na spacer. Moze jeszcze jakies grzyby beda?? Moj mowi ze gdzies kolo Skwierzyny rosna orzechy laskowe i ze sie przejedziemy tam...

Paluszki juz wygladaja o wiele lepiej niz kilka dni temu wiec sie ciesze ze sie goi szybko :)

Wczoraj na youtube znalazlam zwyciezczynie ukrainskiego Mam talent. Normalnie kobieta jest niesamowita! Wkleje Wam link to sobie obejrzyjcie. YouTube - Ксения Симонова - ГАЛА-концерт

reklama
niuskaa przegięcie to laska pokazała, aż ciarki przechodzily, oglądaliśmy z moim. to się nazywa talent:tak: A widziałaś tę kobietę w mam talent co piersiami rozwalała deski???:))) jakiiii biust masakra:0 :)))......cieszę się że paluszki Martusi ładnie się goją.

My już też spacerek zaliczyliśmy, teraz kawkę sobie popijamy, mój się klockami z Zuzką bawi....:-)

Ostatnia edycja:
Do góry