reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hey!

Już dziś kiepsko spałam....NIestety taki nerwus jestem...

Wyjezdzam o 6 z m-cza do poznania w poznaniu jestem o 8 i wylot mam o 10.55. powinnam wylądować w Bristolu o 13.20 naszego czasu. Dam jakoś znać jak dojadę jeszcze potem samochodem na miejsce.

reklama
Witam i padam na twarz ... kiepską nockę miałam z tym moim pisklakiem nocnym, od jakiegoś tygodnia budzi się i piszczy w nocy, sama nie wie pewnie czego chce, chyba, że te zębiska jej idą. Ciacho - torty rewelacyjne. Marzena - to super, że mały się wyszalał, sama bym poszła na taką salę, ale Amelka jest za mała :) Daffi - mojemu bratu też kiedyś zwinęli blachy - pod Inter Marche - a on policjant :p ludzie się jednak nie boją. A jak tam sprawa z mieszkaniem ???

a wiec jutro mamy dzwonic w sprawie meiszkania.
co do blach to brak mi slow! ktos mial tupet!
u nas nocka nawet nienajgorsza dzis.. poszla spac normalnie i o 3 wstala poszla do nas i spala na szczescie do rana.
ale znow kupy zrobic nie moze!!!!!!!

Dzień dobry po weekendzie:-) Ale dziś pogoda zryta:baffled: a pod koniec tygodnia ma być już śnieg:szok::-D Mój dziś wybył na poligon do Wędrzyna ale jutro wracają na wieczór ale chociaż chwila spokoju bo od środy wolne miał:tak: Zuzia już nie kaszle ale daję jej Ceruvit tak zapobiegawczo jeszcze bo kicha czasem, mam nadzieję że znów jej nie wróci bo mój kaszle.
katgen- spokojnego lotu jutro życzę głowa do góry:tak:
larvunia cieszę się że imprezka udana, torcik zarąbisty:-)
ciasteczko brawo za twoje dzieła słodkie:-)
marzenka no mój raczej leci do Afganu z tego co wiem a twój????:-( Jeśli chodzi o te salę zabaw muszę mojego Ł namówić byśmy z Zuzką tam pojechali przy okazji odwiedziłabym cię;-) a ile tam jest za wstęp na tę salę zabaw??
AniaPR dużo zdrówka i odpoczynku życzę, madziarena współczuję nieprzespanej nocki, tak często gęsto z dziećmi jest:sorry2: daffi to faktycznie miał ktoś tupet, ciągle coś jakbyście mało innych spraw na glowie mieli:no: tule:*

Daffi fajnie jakby mieszkanko wypalio.

Ja musze sie zabrać za sprzątanie, zeby jakos emocje rozladować.....bo umrę do jutra z nerwów.

no kopytka zrobione z udzialem dawidka:-Dprzy okazji wybrudzil mi cala kuchnie:-D:-Djak zwykle
za chwile ma przyjsc sasiadka z malym:-D:-Dna kawe
megi pytam bo nic nie piszesz na ten temat bo mon tez jedzie,na sama mysl plakac mi sie chce....ale coz zrobic...
1wsza godz jest po 9zl za kazde pol godz 3zl. a w weekendy godz jest po 10zl

Hejka ja dopiero siadlam z kawa
bylam w sklepie z rana potem male robotki w domu i tak zlecialo :tak::tak:

Kaska daj znac jak dolecicie
nie stresuj sie tak bardzo napewno bedzie ok..
ale sama mialabym strasznegi stracha przed lotem heh...:tak:

marzenka,megi to bedziecie same rzadzic widze jak chlopy wyjada...

a ta sala troszke drogo...
tutaj np...jest taka mega duza sala zabaw
i placi sie 5 euro za dziecko ale za caly dzien :tak::tak:
nie ma na godziny tutaj :no:
takze lepiej sie oplaca....
planuje sie wybrac za 2 tygodnie w wekend :tak::tak:

a teraz sobie wymyslilismy ze w czwartek jedziemy do slubic
na wekend :-):-) nie jest daleko to mozna skoczyc...:tak::tak:

Czesc
Jestem padnieta ,zmeczyłam sie spaniem 10h to lekka przesada heheh.
Kaska na rozładowanie stresu najlepsze dobre pożegnalne bzykanko :-D:-D
Larvunia-fajnie ze imprezka udana czekam na fotki.
Madziarena moja tez miała okres ze budziła sie z piskiem co chwile to reczej zębiska
Ciacho fajne te miksery ja sobie chwale te z miską sama mam podobny a zelmer moim zdaniem dobra firma
Dafi 3 mam kciuki za chatke i kupe Julki;-)
Megi -zdrówka dla Was dobrze ze Zuzce juz lepiej
Marzenka,Madzia Hej hej
A gzdie Ania Pr??

My tez wychodzimy na prosta z ta pipcia zaczerwienioną skonczyło sie na maściz antybiotykiem ,mocz czysty ale i tak zmieniam GP.A pomocy udzielił nam do[piero rosyjski ginekolog zabrałam mała ze soba jak szłam po plasty anty napisałam w zgłoszeniu ze to jam problemy i chce sie zobaczyc z lekarzem inaczej by nas odesłali.Ciesze sie ze juz małej lepiej po 2dniu stosowania no i doktor mnie pochwalił za wytrwałosc ze nie olałam problemu i za domowe sposoby:)
Miłego dnia laseczki ja uciekam bo musze jeszcze kilka spraw załatwic a nie chce mi sie jak cholera

Ostatnia edycja:
czesc...
jejku jak odprowadzilam mlodego do przedszkola tak walnelam sie spac i spalam do 12.00 :sorry2: Dobrze sie czulam, ale czulam sie niewyspana heh...
Fajnie taka cisza w domu byla... az mnie tel obudzil :dry:
ale juz czuje sie na silach.... tylko co tu robic jak domek wysprzatany, mlodego nie ma... obiadu robic nie musze bo tyle mi wszystkiego zostalo ze przez tydzien bedziemy jesc :sorry2:

befatka fajnie ze z mloda lepiej i wiedzialam ze nie odpuscisz z lekarzem ;-) BEdzie dobrze ;-)
katgen spokojnego lotu jutro i sie nie denerwuj bo az tu czuje jak sie trzesiesz ;-)
MILEGO DNIA KOCHANE!

A mój pierun spać nie chce iść a taka marudna i oczy tarła, leży teraz i gada z misiami:-D może uśnie lubię taką ciszę nikt mi nie marudzi pod nosem no i w spokoju pisać można:-D
Marzena- tak sobie myślę może kiedyś po wypłacie zgadamy się na te salę zabaw co? nie mówię że teraz w grudniu bo wiadomo wydatki, święta ale może po nowym roku???:tak:
A co do wyjazdu naszych to nie jesteś sama ja juz na samą myśl sraczki dostaję i często nawijam w domu na ten temat, musimy się wspierać to nam pozostaje, ciekawe czy madziareny mąż też tam leci jak coś:-(
hej Befatko- dobrze że u was z tą kurką oki:-D
Co tu robić ale nudy dzisiaj, masakra!

reklama
juz kolezanka poszla.dawid spi a ja chyba obiad se juz zrobie bo glodna jestem:-)
megi czemu by nie,
no madzia no niby drogo i niedrogo zalezy jak dla kogo,jednak uwazam ze to nie stata kasy :)bo naprawde super sprawa:-)
zmykam bo maz wrocil wczesniej:-)

Do góry