reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Ja przez pierwsze 4 miesiące mogłabym spać cały czas,myśle że mnie tak męczyły wymioty, bo czasami z 5 razy w ciagu jednego dnia, przychodziłam z roboty i spałam 2-3 godz. a potem i tak o 22 szłam spać, a weekendy to do 11-12 potrafiłam spać.

jak to kazda ciaza inna! ja wymioty tez mialam tragiczne kurde i strasznie dlugo mi sie trzymaly!
ale za to snu nie odzczuwalam.. ale juz po 20tyg doszly bole w pachwinach takie ze jak sie polozylam to nawet przekrecic sie nie moglam taki bol... m mi nogi przekladal bym sie przekrecla.. to bylo straszne.. pozniej ta opuchlizna.. wszytsko swedzialo ciagnelo mnie bolało.. juz pod sam koniec jak bylam w szpitalu nabawilam sie uczulenia na zel od ktg mialam caly brzuch w czerownych krostkach straszliwie swedzacych.
pozatym w ciazy ciagle jakies niespodzianki nie mile mi sie trafialy. mam nadzieje ze druga ciaza kiedys bedzie duzo milsza do wspominania:)

hej dziewczyny
daffi masz racje kazda ciaza inna,
ja przy pierwszej wymioty dzien w dzien przez 2 miesiace i sennosc do 3 miesiaca
za to przy drugiej to od 7 miesiaca spalam po 5 godzin na dobe jak polozylam sie o 22 to o 3 budzilam sie bo mnie tak kosci bioder bolaly, wiec staralam sie klasc jak najpozniej czylo cos 24 i jeszcze spacer przed snem to jakos do tej 5-6 spalam ale tak biodra bolaly ze nie moglam sobie pozycji znalezc i tak przez 2 godziny a pozniej przysypialam na godzine i trzeba bylo wstac

wiec pewnie dlatego noce wstawania do mlodej nie byly ciezkie

hejka
|U nas jak to Larvunia mówi biała trawa musze kupic termometr zewnetrzny bom ciekawa ile dzis na minusie
.Ja jeszcze nie wiedziałam ze w ciązy jestem to juz mnie spanie meczyło i oczywiacie okrutna zgaga jesli wymiotowałam to tylko przez nia nawet po wodzie mineralnej miałam hehehe ,pomagało tylko rennie ale i tak nie na długo.
Jak juz przestałm pracowac to spałam jakies 14-16h na dobe :-DWkurzało mnie jeszcze swedzenie brzuszka jak sie skóra rozciągała.
A tak po za tym to było ok żadnej opuchlizny kostek,zapalen na parterze nic ,skóre miałam super gładką i cycki jak Pamela:-D:-D

Hej babolce, net działa, komp oczyszczony jest git:tak:
Mój chory smara się i kaszle jeszcze z powrotem mi dziecko zarazi eh:/
Milego weekendu, spadam;-)
:******* dla wszystkich

teraz to icha wiekszosc ludzi choruje no porazka, mlodej dopiero przeszly spojowki
a ma jakis czerwony policzek i nie wiem czy sie gdzies udezyla czy znowu jakies uczulenie bo pojadala wczoraj troche mleka

megi to tylko zeby Twoj mlodej nie zarazil

Ciasteczko a twoja uczulona na mleko i ogólnie na nabiał?? zdrówka dla niej! oby to nie uczulenie. No a mojej daje Ceruvit tak żeby nic nie złapała ale i tak psika no i herbatkę z miodem pije:-)

tak ma alergie na nabial, nie tylko na mleko ale na jogurty itp tez
jak byla niemowlakiem miala nietolerancje biegunki miala
wiec podejrzewam ze na laktoze bo ja mam i moj M tez ma
dobry pomysl z ta Wit.C musze naszej podac, a herbataki z miodem moja nie ruszy

reklama
Do góry