reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzień dobry wszystkim.
Ja mam Lilianke i odpoczatku wiedzielismy ze takie imię wybierzemy - moim zdaniem pasuje jak ulał do mojej córci. Tak miało byc:) to samo wszystko przychodzi :p

reklama
hej dziewczyny
zdalam wewnetrzny no nie obylo sie bez bledow no ale kto ich nie popelnia
megi to moze chce Twoj jakis prezent pod choinke dostac ze takiego psikusa zrobil;-)

dzieki ania
ania mi sie podoba Sebastian wszystkich jakich znam to fajne chlopaki no i wszyscy przystojni hehe
Emilian tez fajne

to macie sprzecznosc interesow;-) to zalezy od czlowieka ja akurat znam fajnych z jednym chodzilima do podstawowki z dwoma innymi studiowalam
a wiesz ze nieraz jest tak ze wybierze sie imie ale okazuje sie ze niekoniecznie pasuje do dziecka

a mnie się bardzo podoba Martynka- jak będziemy miec córcię to tak damy jej na imię. Podoba mi się jeszcze Klara, ale mąż powiedział kategoryczne nie.
Ale z tego co lekarz mówił będziemy miec synka i wybraliśmy imię Maciuś- co sądzicie? Podobały nam się jeszcze Adrian i Kacper, ale już jest ich za dużo u nas na osiedlu hehe..

Daffi za sanki daliśmy 107 zł + przesyłka - ale na prawdę warto, jestem zadowolona z tego śpiworka bo jest baaardzo ciepły i duży :) później wrzucę fotki z wczoraj - haha jak mała mi zasnęła na sankach :) ale numer ... a ja robiłam jej fotki i wpadła na stojak od rowerów i mam całą nogę siną!

reklama
Do góry