reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

my mamy wspolnote mieszkaniowa...
pala nam w piwnicy jest pan "palacz" ktory pali...
nie wiem wlasnie bo w pokoju od strony klatki wejsciowej kaloryfer goracy ale juz w pokojach od balkonu strony sa letnie... Nie wiem czy to zapowietrzenie czy oni tak pala :dry: Choc rok temu jak bylo -20 cos stopni to tez nie tylko ja narzekalam na zimno w domu. W tym roku nie daruje jesli bede miala grzejniki dobre i nie bede placic tyle za ogrzewanie normalnie do gminy pojde... nie daruje... my w czynszu mamy oplate za grzanie nie wiem ile ale placimy 460zl!!!! i mam zimno!!!
wlasnie... jak sie wprowadzalam mialam czynszu raptem 200zl... juz rok temu mialam czynsz 430zl... masakra przez 2 lata czynsz 100 % podniesli!
jakas zla jestem .... ale tylko na to mieszkanie ;p

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry:-)
madzia witaj w klubie my tez nie spimy od 5-30 wlasnie popijam kawke bo oczy same mi sie zamykaja.
larvunia jak mialas podwyzke czynszu to powinnas dostac papier i tam powinno byc wszytsko rozpisane ile co kosztuje,bo ja np za samo ogrzewanie mam 200zl:-(duzo bo mielismy te 1500zl nie doplaty,
ciasteczko aty kupilas sobie ten mikser ?jaki wybralas?bo ja stawiam na zelmera:-)

no masz racje musze porownac ... ale nie wiem gdzie mam z przed 3 lat te rozliczenie... Ale spytam sie tej rzadzacej o co lotto... no bo czy to mozliwe ze cos idzie o 100 % w gore?

dziewczyny wspolczuje rannego wstawania... pewnie szybko padniecie dzis.

larvunia ja nawet jak wstane o 7-30 to i tak o 19 juz mi sie chce spac,zmeczona itd chyba musze jakies witaminy lykac.
wczoraj chcialam kupic daw rajtuzki,masakra jakies straszne ceny:szok:od 16zl,poszlam do sklepu za 5zl i kupilam mu fajne i wcale nie uwazam ze sa tandetne:-D
a ja zla jestem bo mialam dzis isc do pracy myslalam ze sobie dorobie do tego miksera a tu mam wolne:wściekła/y:

larvunia mozesz spytac sie tego palacza czy nie masz zapowietrzonych grzejsnikow ale zazwyczaj jest tak ze jak zapowietrzone to sa zimne albo tylko do polowy gorace ale warto spytac bo 13 stop to przegiecie, pusc bare bluzgow bo im sie nalezy

marzenka ja kupilam zelmera tylko z zielonym i ja mam maxRobi zamiast tej nakladki mam kubek miksujacy
kupilam w sklepie nie dla idiotow za 125zl

ciacho a jak sie okarze ze mam zapowietrzone to na wlasna reke to musze zrobic czy we wspolnocie jak zglosze to mi to zrobic musza? wiesz moze?? Kurde ja sie nie znam... znowu wydatek bedzie?? zalamie sie...

ciacho a mi gosciu tez proponowal z tym kubkiem ale stwierdzilam ze mi nie potrzebne,ja bede kupowac za 99zl w awansie:-)
lar:-)vunia z tego co wiem to samemu trzeba odpowietrzyc chyba ze wy tam macie inaczej:-)
no niby odpoczne ale czy ja wiem ja zawsze sobie robotr znajde,
juz sie ugadalam z kolezankami do parku z dzieciakami:-D
a ja mam za to inny problem,po nocy mam takie straszne mokre okna ze musze scierac szmatka noramlnie robia mi sie krople nad parapetem no i dlaczego tak jest?:baffled:

reklama
tez tak mam ze mi sie skrapla... a jak bedzi e- 20 na dworze to bede miala lód... jak rok temu :dry:

jak sie samemu odpowietrza kaloryfery? to cos kosztuje?

Do góry