reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

larvunia nie wiem jak jest we wspolnocie ale ja jak mam zapowietrzone to dzownie do spoldzielni przychodza i w piwnicy odpowietrzaja, ja musze tylko zglosic,
a jakie masxz grzejniki takie stare zeliwne czyz te nowe??
marzenka ja zaplacilam drozej bo wzielam z zielonym kolorem, z szarym albo ecry jest tanszy mikser, poza tym ja mam blender osobno i taki kubek tez ale sam mikser bez niczego kosztowal 115zl wiec sie zbytnio nie oplacalo
marzenka ale jest bardzo duzo na minusie wiec nie wiem czy to dobry pomysl isc na spacer chyba ze pozniej bedzie cos kolo -5 to tak

reklama
wczoraj o 20.00 tam u gory jest po 21, ale nie przestawialm tam godziny w tyl...
Zdj%C4%99cie222.jpg

teraz mam w domu 15'C :dry:

masakra uuu zimno ja bym to zglosila no chyba jest ktos za to odpowiedzalny, to co jakby bylo -30 to w domu pewnie 0 stop
paranoja, ale skoro jednen grzejnik macie goracy to dziwne ze inne nie no chyba ze sie cos pozapychalo, nie wiem
a mozesz zejsc do tego palacza?

nie ma go teraz... on pali i gdzies wybywa zawsze... trudno trafic na goscia, ale z administracji babeczka co rzadzi wszystkim bedzie po 16.00 to zajde do niej zglosci, wczoraj juz po 20.00 chcialam isc jak spojrzalam na termometr, ale moj mowil ze moze juz spi bo to wiocha :sorry2:

marzena tez mam tak z oknami masakra jakas..
ciagle wycieram :wściekła/y::wściekła/y:

larvunia wydaje mi sie ze masz zapowietrzone...:tak::tak:
chyba sama musisz odpowietrzyc...:tak:

a moj maly mial odruch wymiotny hmmm..troszke polecialo a teraz ok
zjadl 2 monte nawet :-):-)

pytanie czy larvunia ma w grzejnikach zaworek do odpowietrzania w tych nowych jest z drugiej strony niz pokretlo od termostatu
ale potrzebny jest specjalny kluczk albo chyba imbus nie jestem pewna
madzia to mlody w domu zostal dzisiaj? pewnie szczesliwy
megi a co masz takiego nerwa?

doczytalam na tajnym, ludzie to swinie jednak

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak w domu...uklada puzzle..
imbus wystarczy :tak::tak:moj tak robil zawsze...
megi co sie stalo??

mam pieczarki ide sos zrobie do schabowych :tak:

larvunia jak bedzie syczec przy odpowietrzaniu tzn ze zapowietrzone a jak nie to bedzi wam woda leciala,
uciekam, jakis obiad nastawic, pranie trzeba zrobic tzn, proszku nasypac i wlaczyc hehe
ale ma cala sterte prania do ukladania:dry:
wiecie co mam pietra przed tym egzaminem wsumie boje sie ze nie zdam na pierwszym razem
i zdaje najpierw teorie a zaraz potem mam jazde

reklama
Larvunia tylko ci wspolczuc!
albo kilka dni wody nie masz..... a teraz jeszcze ogrzewanie...
ja rozumiem ale czemu akurat teraz? masz dziecko sama spodziewasz sie drugiego dziecka.. i jak tu zyc?
trzeba 3 warstwy ciuchow na siebie zakaldac a pozniej juz nie móc sie ruszyc przez nie...
jakis pech nad wami chwilowo jest...

dziewczyny a czy to prawda? M mi dzis naopowiadal o kuchenkach gazowych wybuchajacych w zielonej gorze....
masakra jesli tak naparwde sie zdarzylo!

No i masakra dla ludzi z Częstochowy ktorzy w takie zimno nie maja w ogole ogrzewania!
to jakis koszmar co sie dzieje!
w ogole nie jestemy przygotowani na psikusy pogodowe....

zima braki ogrzewania pradu itp.. latem nawet zdarzalo sie w te upaly ze wody mineralnej nie szlo dostac.

no a ja sie juz w sumie zegnam bo przeprowadzke zaraz zaczynamy!

Do góry