reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej dziewczynki. Wróciłam, W KOŃCU ! Mam teraz troszkę wolnego czasu - egzaminy pozdawane, został tylko jeden ale to za jakieś 2-3 tygdnie to mamy jeszcze czas.
Mam prośbę - napiszcie mi w jakich bucikach wasze dzieciaczki - chodzą / uczą się chodzić. Moja miała takie sandałki z Zet-polu i w nich chodziła (bo ona dopiero stawia samodzielnie pierwsze kroczki). Kupiłam wczoraj te skarpeto-kapcie :
Zobacz załącznik 306593 coś takiego, ale mała mi się chyba ze trzy razy wywróciła i to tak, że rozcięła sobie wargę i biedna się wczoraj mi zakrwawiła :(. Pytam wszędzie bo sama nie wiem co małej zakładać, nie chce, żeby miała później problemy ze stópkami!

reklama
czesc madziarena...
moj zaczol chodzic na bosaka, wogole my malo chodzimy w kapciach po mieszkaniu. Ale kapcie moj ma do teraz ZET_ POLa i polecam sa fajne :tak:
najlepsze sa kapcie na nauke (jak juz musza byc kapcie ;-)) z paluszkami zakrytymi, bo w tedy nozka nie ucieka do przodu no i pietka sztywna by byla... Tak ponoc mowia jest najelpiej ;-)
Moj w tym roku co zmuszony jest od miesiaca lazic w kapciach :sorry2: Bo boje sie ze od tego lapie choroby u nas malo dywanow... no i tylko 16 stopni w domu...

gratuluje zdanych egzaminow i ten ostatni tez zdasz zobaczysz ;p

ps.
powracajac do kaloryferow to ponoc do konca zimy musimy sie tak meczyc, bo tylko u nas problem zostal.. kazdemu juz odpowietrzyly sie kaloryfery...
Mamy ponoc kamien gdzies nie znam sie i jak bedzie po okresie grzewczym to dopieroi mozemy cos robic , wiec za prad nam przyjdzie "fajnie" w tym roku za dogrzewanie sie....

Ostatnia edycja:
dzien dobry:-)
ja dopiero wstalam:szok::szok::szok:
madziarena dawid wtakich tez chodzil i dobrze mu sie chodzilo,nawet teraz tez chodzi wtakicj po domu tyle ze spod ma zelowy i sa o wiele lepsze.kochana ty nie unikniesz upadkow amelki,jeszcze pewnie nie raz sie tak zdarzy,oby jak najmniej,co do kapci to zadko w nich chodzi.a moj cwaniak w sobote wszedl na komode:szok:pozrzucal na ziemie ramki na zdjecia:szok:i spadl najpierw na krzeslo od biurka potem na podloge:szok::szok::szok:wrzeszczal strasznie i na jedna noge nie mogl wstac juz myslalam ze ma zlamana:szok::szok::szok::wściekła/y:a to tylko byla chwila moment:wściekła/y:
na sankach do miasta tez nie ma co isc,w polowie drogi afery robil ze nie chce na sankach,niewiem co mu sie stalo :baffled:
no i znow zaczal bic krzyczec juz nie mam pojecia co ztym robic,psychicznie mozna sie zajechac.
larvunia trzymam kciuki za wyniki mam nadzieje ze beda dobre:-)
pr ja tez kiedys dostalam 5szt pampersow:-)

Dobry..
to i ja dolacze ...
u mnie znow afera :angry::angry::angry:
typu przedzszkole....masakra co on odstawia....:wściekła/y::wściekła/y:

madziarena gratuluje :-):-) wiedzialam ze zdasz...:tak::tak:

marzenka dobrze ze dawidowi nic sie nie stalo...:tak::tak:

megi jak tam mikolaj ??...zuzka zadowolona??

uciekam do sklepu
milego dnia :tak::tak:

Dzień dobry wszystkim:) Zuzia się obudziła o 7.40 także się wyspałam:) Zaraz pobiegła do drzwi zobaczyć czy coś w butach jest:-D ale była radość jak paczkę zobaczyła:-D pewnie jak Ł wróci to mu opowiadać będzie:-) Może po południu fotkę wrzucę:tak:
madziarena gratuluję zdanych egzaminów z tym ostatnim też dasz radę...a moja też uczyła się na boso chodzić najlepiej tak pierwsze kroki stawiać i zaczęła śmigać sama już jak miała 11 miesięcy i 3 tygodnie (tydzień przed roczkiem):tak:
larvunia współczuję tego chłodu u was przez tę zimę:-( dogrzewając więcej prądu zejdzie ehhh:no:
Daffi jak tam po przeprowadzce?

bry;]
moja tez na boso laa i na bososo w skarpetach z apsem sie nauczyla chodzic

a moja dzisiaj dostala od Mikołaja rozge;p ale miala mine hihih;p moze juz bedzie grzeczna;p a potem wyprosilysmy u Mikołaja prezent;] ale sie ucieszyla jak potem zobaczyla puzzle;]

A mlody znow sie rozpycha... siedze a ten nie wiem co tam znow wyczynia pcha sie w dol i do gory chyba pajacyki sobie robi;p

reklama
Do góry