reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej dziewczyny
dopiero ma chwilke wolnego ale zaraz musze jakis obiad zrobic
musze uczyc sie testow zeby zaliczyc no ale jak mus to mus
ania teraz to mozesz sobie bez wyrzutow sumienia poleniuchowac
larvunia ja to prasuej tylko ubranai letnie a teraz to nosze jeansy lub sukienki dzianinowe

reklama
Ania to kiedy te kciuki mam trzymac i o ktorej?

A Amelka sie nauczyła cwaniara na kompie grac i teraz siedzi i gra w Barbi modelke;];p

Ostatnia edycja:
A ja z kawką na moment:)
Ania moja też umie juz na kompie grać tylko ona w te gry na stronie cbbebies:-D to teraz jest nas trójka na jeden komp:-D Mój właśnie wziął Zuzia i pojechali do hali widowiskowej na św Mikołaja, ja w tym czasie trochę ogarnęłam ten rozgardiasz w pokoju i mam na chwilę ciszę:tak:
ciasteczko fajna ta mata do tańczenia, moja też dostanie taką bo moja siostra jej na allegro zamówiła, myślę że jej się spodoba i twoim dziewczynkom również:)

hej hej..
u nas dzien mija leniwie
wloski umylam dzieci byly u sasiadki...
a ja w tym czasie popakowalam prezenty swiateczne...

ciacho fajna ta mata
tez sie nad nia zastanawialam ale jednak wybralam takie cosik
to sie im przyda na droge do pl nie beda sie nudzic
i mozna tez podlaczac pod tv :tak::tak:
OVERMAX PRZENOŚNA KONSOLA 121 GIER GIRLPLAYER (1351646253) - Aukcje internetowe Allegro

robilam jeszcze paczuszke do przedsz
bo losowalismy dzieci
i male paczki rodzice robia :tak::tak:

ciacho trzymam mocno kciuki za ciebie :-):-)

ide cos podjesc bo glod mi sie wlaczyl :-D:tak:

A ja leniu****e cały dzien:) stary zrobil obiad umyl gary przed chwila byli moi rodzice, wczoraj brat z bratowa:) młoda zadowolona bo od każdego jakiś drobiazg dostała:) a u mnie nie było mikołaja:( bo ma kryzys:p

reklama
hej laseczki
wlasnie z jazdy wrocilam no nie bylo tragicznie ale moim zdaniem moglobyc lepiej, wazne ze zaparkowalam po skosie i tylem tez miedzy autami:-)
nie dziekuje, podziekuje wam jak zdam a jak nie zdam tez podziekuje:-) bo wazne ze trzymacie za mnie kciuki:tak:
madzia fajny prezencik, dzieciaki na pewno beda zadowolone, my mamy w aucie dvd sprawdza sie glownie jak gnamy autostrada albo w nocy jedziemy bo w dzien to troche przeszkadza
no ale maja zajecie

Do góry