reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Ania to uważaj z parkowaniem zeby egzaminator i ty moglibyscie otworzyc drzwi sprawdź czy zamknięte, i nie daj im sie tam na żadna *******e złapać:) ja bede mocno kciuki zaciskac:):)

reklama
No Zuzka wróciła z tatą zadowolona bo św. Mikołaja widziała i pobawiła się z dzieciakami no i na koniec dostała mikołajkową czekoladę:-)
Madzia- prezent fajny tylko czy nie będą się o to sprzeczać? chyba że zamówiłaś dwie konsole:) ładnie to też kosztuje:szok::-D czuję że będą się mega cieszyć:)
katgen- głosik oddany;-)
Ania- taki dzień strajku czasem się przydaje:tak:
ok to ja już mówię dobranoc bo mężulek mnie woła:-)

Dobranoc...
tu macie fajny kalendarz
kliknijcie po kolej okienka...

megi kupilam jedna gierke..
mlody dostanie inne rzeczy :tak::tak:Hania tez..a to bedzie wspolne..:tak:
najwyzej beda sie klocic hihi

fajnie ze zuzka zadowolona z mikolaja :tak:a ty bylas tez??

ciacho dobrze ze dajesz rade :-):-)

do jutra....

Xmas_Funbox

madzia dobry jest ten kalendarz mojemu M najbardziej podobal sie nr 18
megi to fajnie z zuzi sie podobalo i to najwazniejsze:tak:
ania trzymaj kciuki trzymaj w srode sie okaze a jak nie zdam swiat sie nie zawali

Witojcie;-)!
Ania PR, ale masz dobregoi mężusia!:-)
Megi, u Ciebie do butów, a u mnie pod poduszkę się prezenty wkłada (no raczej obok poduszki;-)):tak: I zaciekawiło mnie od czego to zależy, kto gdzie wkłada?:-D:-D:-D Ale zabrzmiało:-D
Ciacho, ja też kciukasy w środę będę trzymać!:-)
Larvunia i jak tam prasowanko? Nie przemęczaj się tam kochana tylko!!! JA też z tych co nie lubią być wymemłane:-D:sorry2: Właśnie skończyłam dwie pralki ciuchów prasować:rofl2:
MAdzia, moje dziewczyny też pod choinkę podobną konsolę dostaną, tylko nam się fajnie udało , bo dostaliśmy tą konsolę z firmy jako gratis do towaru, czyli za free:-):-):-) No i też mam tylko nadzieję że się nie pozalijają o nią....:sorry2:

A ja chyba nie pisałam, ale Ola w końcu bez gipsu:-):-):-) Tylko jeszcze nóżka troszkę niesprawna jest, dobrze nie staje na tą nóżkę, boi się na nią przełożyć ciężar ciała przy chodzeniu, no ale ćwiczymy i z dnia na dzień jest coraz lepiej.
Moje dziewczyny dziś w przedszkolu dostały takie fajne prezenty od mikołaja że w szoku aż jestem - Ala jednorożca Sparkle , a Ola kucyka pony, obydwa z wyposażeniem, i to dobrych orginalnych firm te zabawki, więc nietanie:szok: I do tego po kalendarzu z czekoladkami.
A ja dziś zdałam teoretyczny egzamin państwowy na prawko:tak::-) , praktyczny jakoś za tydzień z hakiem będę pewnie mieć, musze się tylko zapisać jeszcze. Długo się ten kurs mój już ciągnie, ale miałam długą przerwę niestety i tak wyszło...:sorry2::baffled: No ale się teraz już biorę ostro do roboty:tak:;-) I Ciacho jeszcze Ci tylko napiszę, że BARDZO, ale to bardzo uważaj na tym teoretycznym egz. żeby się przypadkiem na boki nie rozglądać, bo ta babka egzaminatorka co dziś w sali siedziała była okropna! Niedosyć że jak objaśniała zasady egzaminu to nikt jej nie rozumiał, bo dosłownie burczała coś tylko pod nosem jakby do siebie gadała, to za każde przekręcenie głowy w bok wywalała za drzwi i po egzaminie... Na 14 osób 4 wyleciały!:szok::baffled:
Ale się rozpisałam, jak nigdy;-). Kolorowych snów laski!

Witam.
Nie mam weny i jakoś tak mam dość dzisiaj ... mała znowu chora, całą noc kaszlała i dusiła się, nos ma zawalony nie może oddychać, już nie wiem co jej podawać, a do lekarza nawet cholera nie mam czym jechać, bo mój dzisiaj nie wraca z pracy :(

Fajna prezenty, ja jeszcze nic nie kupiłam dzieciom, i nie wiem kiedy pojadę, dzisiaj mam zły dzień więc bez kija nie podchodź.

witam :)
madziarena tule mocno :)zdrowka dla amelki.
ja tez jakas nie bardzo jestem,dawid wstal o 5 i zasnal dopiero jak m wyszedl do pracy i tak spi sobie a ja nie spie od 5tej
witaj w klubie bo ja tez nie mam niic pod choinke dla dawidka i niewiem czy bedzie mnie wogule stac,to sie okaze.najwazniejsze ze wczoraj byl mikolaj :)
w tym mieisacu jeszcze mamy dodatkowe wydatki zwiazane ze slubem wiec nie wesolo jest buah
ciasteczko trzymam kciuki za srode :)
lili super ze mala ma sciagniety gips teraz t jzu z gorki cio?
larvunia brzuszek juz widac?

czesc
ale mlody pospal dzis ze mna... masakra jak dlugo :-D ....jak fajnie :-D

brzuszek widac widac, niestety albo i stety ;-) wygladam jakbym w conajmniej 6 miesiacu byla :sorry2: bynajmniej taki brzuch mialam w poprzedniej ciazy w 5 miesiacu :sorry2: Narazie mi to nie przeszkadza, po porodzie bede sie martwic ;-) - od piatku zacznie sie u mnie 4 miesiac ;-D

lili prasowanko pytasz... no wiec ten tego.. no... eee.... nie ruszylam nawet :sorry2: Dzis sie wezme za to no musze...
co do wkladania to u mnie tez pod poduszke zawsze sie kladlo i mlody wczoraj znalazl tez prezent pod podusia ;-p

Ostatnia edycja:
Hej
a ja mam dola..
szymek odstawia takie rzeczy jak ma isc do przedsz
zachowuje sie gorzej niz na poczatku...
ze ja mam juz dosc
mad.gif

szkoda mi go...
ryczy cala droge a w domu nie idzie go ubrac bo sie tak rzuca
frown.gif

ze isc nie chce wypisalabym go
ale nie mozna...:no::no:
wczoraj np powiedzial ze obiadu jesc nie bedzie
i schowal sie za fotel w drugim pokoju
i siedzial..
frown.gif

pani ma juz go dosyc...
wyszedl dopiero jak ja przyszlam...
za kare nie dostal prezentu ktory pani zrobila dziecia..
i stoji u niego na szafce ech...

madziarena zdrowka dla malej :tak:

Lili dobrze ze mala juz nie gipsu,i fajny prezent od firmy :tak::tak:

reklama
Halo:) lili- gratlucacje zdania egzaminu:) i super ze corcia już nie ma gipsu:) u mnie tez sie wkłada pod poduszkę... Madziarena- zdrowka dla amelki a dla ciebie mniej nerwów:-* larvunia pokaz brzucha:) marzenka- to którego ten ślub? Ciacho- masz stresa?

Do góry