Witojcie;-)!
Ania PR, ale masz dobregoi mężusia!:-)
Megi, u Ciebie do butów, a u mnie pod poduszkę się prezenty wkłada (no raczej obok poduszki;-))

I zaciekawiło mnie od czego to zależy, kto gdzie wkłada?

Ale zabrzmiało
Ciacho, ja też kciukasy w środę będę trzymać!:-)
Larvunia i jak tam prasowanko? Nie przemęczaj się tam kochana tylko!!! JA też z tych co nie lubią być wymemłane

Właśnie skończyłam dwie pralki ciuchów prasować
MAdzia, moje dziewczyny też pod choinkę podobną konsolę dostaną, tylko nam się fajnie udało , bo dostaliśmy tą konsolę z firmy jako gratis do towaru, czyli za free:-):-):-) No i też mam tylko nadzieję że się nie pozalijają o nią....
A ja chyba nie pisałam, ale Ola w końcu bez gipsu:-):-):-) Tylko jeszcze nóżka troszkę niesprawna jest, dobrze nie staje na tą nóżkę, boi się na nią przełożyć ciężar ciała przy chodzeniu, no ale ćwiczymy i z dnia na dzień jest coraz lepiej.
Moje dziewczyny dziś w przedszkolu dostały takie fajne prezenty od mikołaja że w szoku aż jestem - Ala jednorożca Sparkle , a Ola kucyka pony, obydwa z wyposażeniem, i to dobrych orginalnych firm te zabawki, więc nietanie

I do tego po kalendarzu z czekoladkami.
A ja dziś zdałam teoretyczny egzamin państwowy na prawko

:-) , praktyczny jakoś za tydzień z hakiem będę pewnie mieć, musze się tylko zapisać jeszcze. Długo się ten kurs mój już ciągnie, ale miałam długą przerwę niestety i tak wyszło...

No ale się teraz już biorę ostro do roboty

;-) I
Ciacho jeszcze Ci tylko napiszę, że BARDZO, ale to bardzo uważaj na tym teoretycznym egz. żeby się przypadkiem na boki nie rozglądać, bo ta babka egzaminatorka co dziś w sali siedziała była okropna! Niedosyć że jak objaśniała zasady egzaminu to nikt jej nie rozumiał, bo dosłownie burczała coś tylko pod nosem jakby do siebie gadała, to za każde przekręcenie głowy w bok wywalała za drzwi i po egzaminie... Na 14 osób 4 wyleciały!

Ale się rozpisałam, jak nigdy;-). Kolorowych snów laski!