reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

madzia szkoda malego...
nie wiem co doradzic, ja nie mam takich problemow...
tylko ze ja niedobra jestem mama... u mnie krotka pilka zawsze :sorry2:

reklama
hej dziewczyny
lili gratulacje z teoretycznego, i fajnie ze gips sciagneli mlodej, dzieki za ostrzezenie, ja zazwyczaj nawet jak w domu testy rozwiazuje to jestem wlepiona w monitor wiec chyba nie bedzie problemu ale dzieki:-)
madzia wspolczuje, a wsumie dlaczego szymek nie chce chodzic mowil? moze trzeba mu jakos to wypersfadowac tylko jak?
larvunia no wlasnie bedziesz sie martwic po teraz wazne ze zdrowi jestescie
a pranie to chyba zmora kazdego:-D:-D

wiecie co nie mam wody, normalnie wkurzona jestem mialam pomyc naczynia a tu doopa
tylko pytanie czy gdzies pekla im rura czy ktos cos robi w mieszkaniu?

ania w srodku mam taki lek ale to zawsze mam jak cos mam robic nowego, przed kazda jazda to mialam, jutro bede sie stresowac albo i nie bo u mnie jest to nieprzewidywalne oby mnie tylko stres nie zezarl

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ciacho nerwy Ci nie pomoga, wiec sie nie stresuj, zdasz bankowo ja to wiem :tak:
PR pokaze przy okazji, niechce mi sie teraz zdjec robic ;-)

No to i ja witam:)
Madzia ale ty masz z tym twoim synem, buntownik mały ehh....a dlaczego nie możesz go wypisać?? Moja też o byle co cyrkuje i nawet kary nie pomagają na dłużej, niby przeprasza, obiecuje być grzeczna ale i tak szybko o tej obietnicy zapomina, taki okres kurcze mają te dzieciaki chyba...
madziarena dużo zdrówka dla Amelki, biedna:(

Lilii gratulacje, ciąg dalszy na pewno pójdzie dobrze:)

Ostatnia edycja:
Marzenka to kiedy ten śub :) ? GRATULUJE :)
My w tym m-cu roczek - teraz w sobotę wyprawiamy, u Amelki też był mikołaj - dostała od nas Kubusia Puchatka - tego z biedronki - bo ona szaleje na punkcie kubusia :)
A na gwiazdke jeszcze nic nie mamy, zobacze co dostanie na roczek, żeby nie kupić tego samego. Boję się tego weekendu, pewnie zapierdziel będzie nieziemski, bo muszę poszykować jedzenie, upiec, i posprzatać domek, a jutro jeszcze na mszę za Amelkę.
Ale na pewno mała się odwdzięczy słodkim uśmiechem i tulkaniem :)

madziarena zdrowka dla mlodej,
u nas to moj M wpadl na pomysl co kupic dziewczynom

no i pekla rura na skrzyzowaniu, dobrze ze przyjechal beczkowoz z woda to sobie troche wzielam, pozniej znowu podejde

Larvunia ale jesteś:p madzia- a moze jakiś kolega go tam bije ze on nie chce chodzić?:( madziarena- ale czas lech co nie już roczek:) ciacho- musisz sie jakoś dzisiaj wyluzowac:)

no luzuje sie robiac testy hehe, nie no spoko kiedys jak bylam mlodsza to spac nie moglam a teraz wszystko biore na dystans bo by sie czlowiek wykonczyl, ostatnie czasy mnie nauczyly ze na dystans

ach dziewczyny
on taki uparty szkoda gadac...:wściekła/y::wściekła/y:
mowi ze nie chce chodzic i tyle
nic sie nie dowiem..
ale jak ide po niego to ma zawsze usmiech:tak::tak:
bawi sie albo ladnie siedzi przy stole...
choc nie zawsze...

megi tu dziecko musi chodzic
jest obowiazek 3 latkow
tak jak ze szkola :tak::tak:

madziarena duza imprezke robisz??
a torcika nasze ciacho ci piecze?:confused:

ide pomyc podlogi
poki nikogo nie ma :tak:

reklama
to madzia widac ze on taki skryty i nic nie wydebisz, moze twoj M by cos od niego wyciagnal,
chociaz ja pamietam jak mloda miala 4 lata to jak uslyszala slowo przedszkole to wyla strasznie nie chciala chodzic wiec sobie darowalismy
ale przez caly rok az do 5 lat jej mowilam ze bedzie chodzic, przygotowywalam ja, odliczalismy czas do wrzesnia i efekt taki ze troche sie bala ale nigdy mi nie plakala, byla wrecz zachwycona

Do góry