reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

No nie mogę, jak moja Ala się popisała... mieli w przedszkolu próbę, bo organizują z innymi grupami jasełka, i moja Ala będzie kucharką. No i musi powiedzieć " A ja mały Jezu będę gotowała, żeby Twoja mama przy kuchni nie stała." A ona zamiast "przy kuchni", palnęła "przy GARACH nie stała":-D:-D:-D Jak tak powie na scenie, to się chyba za nią ze wstydu spalę...:zawstydzona/y::-D:-D

reklama
lili no przestan, ja bym sie usmiala hehehehe... dzieci to tylko dzieci, ciesz sie ze masz zdolniache co chce wystepowac ;-) Weslo bedzie :-) Konieczxnie pokaz nam pozniej jakies foty z przedstawienia :tak:

z dzisiajszego spacerku ;-)
Zdj%C4%99cie233.jpg

Taaa, fajny mi to słodziak, jakby to jakaś katechetka usłyszała to by z krzesła spadła!:-D;-)

Larvunia allleee bałwan:-) Marcelek sam ulepił??;-) Chyba to jakiś bałwan z Samoobrony, bo krawat wypisz wymaluj :-D:-D;-)

Hej my po obiadku:-) i po kawce...
bylismy spotkac sie z mikolajem
jedno zdjecie zrobilam...
tylko hania oczy zamkla
dostali slodycze ..
nie bali sie go nawet hehe
tongue.gif
choc szymek w pewnej chwili zwatpil i podejsc nie chcial ale sie przelamal...
teraz bedziemy zmienic piasek u jaszczurki na pomaranczowy...
dzis w przedsz niby nie bylo zle ryczal tylko godzine heh
ale obiad zjadl dzis ladnie choc tyle dobrego..:tak::tak:

Lili ale aparatka z twej corci smiesznie musialo to brzmiec hehe :-D:-D

larvunia balwan super..sama lepilas??:confused:

laski kiedy choinki ubieracie??

a mikolaj na nk bo tu cos wgrac sie nie chce...

kilka nowych fotek w galeri...

milego wieczorku..

Ostatnia edycja:
dobranoc kobitki !!!

trzymajcie za nas jutro kciuki
zabieg mamy o 10:30...
wiec rano pewnie nie wpadne...
musza ja pilnowac zeby czasem cos nie zjadla
bo 6 godz ma nie jesc ani pic przed narkoza...
szymonowi robie jutro wolne i jedzie z nami
bo czasem moge nie zdazyc go odebrac...
zabieg ma trwac jakies 1,5 godz
i wybudzanie do 2 godz
takze pewnie wrocimy po poludniu...
jak o tym mysle to juz ma stresa...
ale jestem dobrej mysli...
jak wrocimy to sie odezwe i zdam wam relacje...
trzymajcie kciukasy....

dobranoc...

Witam :)
U nas dzisiaj wesoło bo moja kruszynka roczek skończyła :) wprawdzie grubsza imprezka w sobotę ale dzisiaj pewnie też gości na kawie będzie co nie miara :) kupiłam ciastka i będziemy czekać, bo na 18 jest msza za Amelkę - dzisiaj jest święto Niepokalanego Poczęcia - mała sobie niezłą datę wybrała.
Wczoraj już lepiej nie kaszlała mi tyle :)
Marcelek ale ma bałwana - osobisty ochroniarz :)
Madzia super, że mały już się troszkę oswaja z przedszkolem :)
Miełego dnia !!!

reklama
madziarena 100 LAT dla Amelci :tak: niech sie zdrowo chowa i bedzie zawsze usmiechnieta!!!

madzia trzymam kciuki!!!
bedzie dobrze :tak:

my zaraz do g-wa jedziemy... do lekarza z mlodym. Odebrac wymaz itp, pewnie wieczorem dopiero wpadne. Buzka i milego dnia!

edit:
balwan nie nasz ;-p

Ostatnia edycja:
Do góry