reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Larvunia- to żeście go sobie przywlaszczyli? Ładnie to tak:p 3 mam kciuki zeby było wiadomo o co caman z małym. Madziarena- sto lat dla amelki:) zdrowia no i uśmiechu:) magda- 3 mam kciuki za hanie ciacho- nie daj sie tam:) 3 mam mocno kciuki:)

Ostatnia edycja:
reklama
madziarena- tulaski dla Amelki i niech się zdrowo chowa:-)
larvunia trzymam kciuki żeby wymaz ok był:tak:
madzia- za Hanię też trzymam &&&
ciasteczko dziś masz egzamin chyba co nie???? powodzenia!!!

Cześć tak w ogóle;-)

Hej dziewczynki. Wróciłam, W KOŃCU ! Mam teraz troszkę wolnego czasu - egzaminy pozdawane, został tylko jeden ale to za jakieś 2-3 tygdnie to mamy jeszcze czas.
Mam prośbę - napiszcie mi w jakich bucikach wasze dzieciaczki - chodzą / uczą się chodzić. Moja miała takie sandałki z Zet-polu i w nich chodziła (bo ona dopiero stawia samodzielnie pierwsze kroczki). Kupiłam wczoraj te skarpeto-kapcie :
Zobacz załącznik 306593 coś takiego, ale mała mi się chyba ze trzy razy wywróciła i to tak, że rozcięła sobie wargę i biedna się wczoraj mi zakrwawiła :(. Pytam wszędzie bo sama nie wiem co małej zakładać, nie chce, żeby miała później problemy ze stópkami!

madziarena jak ktoregos dnia nie ebde miala chrzesniaka to pojde na miasto i kupie dla Amelki takie skarpetki z samym silikonem na spodzie..
rewelacja.. ja julce je od czasu do czasu zakaldam jak zapodzieje swoje kapcie.. tak jak wczoraj i przedwczoraj.. jeden byl a drguiego nie.. przeszukalam wsyztsko i odpuscilam sobie...
znalazl sie jak robilam pranie moj M zdjal jej rajstopki razemm z kapciem i kapec zostal w srodku w rajstopce.
bedziesz musiala je tylko jakos odebrac ode mnie. biedna Melka!!!!

mi Julka zrobila bum jakies 2 dni temu upadla na szafe. miala od razu mega guza i rozciela czolo na szczescie nie mocno i przegryzła usta...
tu kiepkso widac.. nawet guza nie widac i aparat rozjasnia zdj.. wszytsko dookola bylo czerone a juz dzis jest zielone z odcieniami zółtego czyli schodzi:D

Dzień dobry wszystkim:) Zuzia się obudziła o 7.40 także się wyspałam:) Zaraz pobiegła do drzwi zobaczyć czy coś w butach jest:-D ale była radość jak paczkę zobaczyła:-D pewnie jak Ł wróci to mu opowiadać będzie:-) Może po południu fotkę wrzucę:tak:
madziarena gratuluję zdanych egzaminów z tym ostatnim też dasz radę...a moja też uczyła się na boso chodzić najlepiej tak pierwsze kroki stawiać i zaczęła śmigać sama już jak miała 11 miesięcy i 3 tygodnie (tydzień przed roczkiem):tak:
larvunia współczuję tego chłodu u was przez tę zimę:-( dogrzewając więcej prądu zejdzie ehhh:no:
Daffi jak tam po przeprowadzce?

milo ze pamietasz o mnie :) juz ok.. od wczoraj mozna powiedziec ze wszytsko jest na swoim miejscu.
niestety kanapa od wujka okazala sie klapa.. popsuta i byla w szopce do ktorej sniegu napadalo i cala zamokla i pognila...
wczoraj wzielismy na raty nowa dzis po 17 maja mi przywiezc. pochwale sie jutro jak wyglada.. w sumie naladniejsza z wsyztskich w mczu a chcielismy miec pwoierzchnie spania jak najwieksza i ten ma 150cm w koncu mamy lokatora w lozku na gape od ok 3 w nocy.
tesknil ktos za mna w ogole? hehhe mi ledwo podlaczyli neta i szybko do was przylecialam:)

Sorki że tak na szybko i wogole, musze sie ogarnac i wtedy popiszę.
Ale proszę WAS codziennie o 1 głosik!! Konkurs Zrób się na Pana Pikusia!
konkurs tylko do 8

glosik oddany:)

Panele tata poozyl w 3.5 godz:) tylko mial na druga zmiane do pracy wiec panele zalozyl a na drugi dzien z rana przywiercal listwy przypodlogowe.
chce mi jeszcze sprezentowac do kuchni bo te podlogi tu fatalne sa a az 9 paneli zostalo jeszcze a kuchenka malenka to powinno wystarczyc dokupienie 1 paczki paneli:)
kuchenka sprawuje sie lozko dzis wyprobujemy:D:D:D:D
lazienke brat pomalowal do polowy bo nizej jest taka jakby farba olejna i duzo zahcodu... lazienka na maksa brzydka.. jakby byla taka niebeiska jak brat gore pomalowal bylabym szczesliwa ale za duzo nie ebde robic bo gosc nie zrwaca calosci tylko polowe wiec ja pojde stad w sina dal kiedys a jemu zostanie... ale teraz duzo lepiej sie tu czuje... pokoj zmienil wyglad masakrycznie jak zalozyl tato te panele:)

hejka
my juz w domu
zabieg tral 40 minut
szybko sie wybudzila
nie zygala wiec ok
troszke marudzi ze boli ale to normalne
zjadla 2 monte i gra na kompie
myslalam ze bedzie ospala...
wyrwali az 5 zebow
a 4 naprawili....

Daffi witaj fajnie ze tata tak pomaga...
i ze macie necik....

ciacho powodzenia!! choc moze jestes juz po hmm...

narazie uciekam pozniej zajrze...

reklama
Do góry