reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

wszystkiego naj dla Amelki,
dzieki dziewczyny jeszcze raz ale sie ciesze, a jak sie cieszyl moj M i instruktor

fajnie fajnie:-):-)
nie ma co ze chlop sie cieszyl co sie dziwic zdolna ma zonke :tak::tak:
to dzis pewnie bedziesz opijac...:-D:-D z radosci :tak::tak::tak:

uciekam mowie juz dobranoc
ide w pizamke wskakiwac i seriale ogladac...
jak pomysle o ranku z mlodym to juz mnie trzesie :-D:wściekła/y:...

do jutra...

reklama
dobry wieczór
ciacho GRATULACJE - zawsze twierdziłam, że jesteś mega zdolna.

madziarena - 100 lat dla Amelki

a moja oliwka zlala sie dzisiaj w przedszkolu, podobno dlatego, ze oba kibelki byly zajete i nie wytrzymała.

Dobry wieczór!:-)
Ale się dzisiaj tu dzieje!:-D
Ciacho raz jeszcze gratuluję i zazdroszczę haha;-) Jesteś wielka!!!
LArvunia no pisz co tam? Jak wymaz wyszedł, co lekarz mówił??
MAdziarena, wszystkiego co najlepsze dla Amelki, niech rośnie duuża i zdrowa!!!:-)
Madzia ale masz zuch dziewczynę!!! HAnia ma aż takie problemy z zębami?:-( Moja Ala ma próchnicę , dwa zęby miała wyrywane na żywca, w sumie to same korzenie tylko były a nie zęby... a plomb też ma trochę...:sorry2:
Daffi, nooo, widzę że u Was w końcu zmiany na lepsze!!:-) Cieszę się bardzo:-) I miłej nocy na nowej kanapie życzę!;-):-D
Befatka zdrówka życzę!!!! A czemu te włosy Ci tak wypadają?:confused: Nie odchudzasz się przypadkiem?:blink:
Asienka, zdarza się najlepszym;-)

A ja dziś pierwszy raz po ponad miesiącu do pracy poszłam, a Ola w końcu do przedszkola, choć jeszcze kuleje na tą nóżkę, ale to nie dla tego że ją boli , tylko z przyzwyczajenia, że miałą tam gips:sorry2: No i w końcu zapisałam się na egzamin praktyczny na prawko!!! Termin na za tydzień w czwartek., na godz. 12:00:szok: Ja taka zdolna jak Ciacho nie jestem, więc może tak łatwo nie być...:sorry2::eek::-D

Liliann- uwierz w siebie, my w ciebie wierzymy:tak::-) dasz radę kobieto, to za tydzień mówisz ten egzamin? jeszcze przypomnij to zacisnę kciukasy:tak:;-)
larvunia no co tam kochana wynikło???
asienka mogło jej się zdarzyć pewnie jej bylo wstyd troszkę ale cóż biedna mała:blink:

kogo ominęłam to sorki...uciekam już:*

Witam
przepraszam ze rzadko sie odzywam ale nowa milosc wciaga :p wyslalam M na piwo i chwila ciszy :)
Ciacho GRATULUJE!!!!!!!! wierezylam w Ciebie:)kumata babka z Ciebie i wcale sie nie zdziwilam jak mi ania dzisiaj wiesci przekazala :) chociaz nigdy nie wiadomo na jakiego egzaminatora sie trafi :/
Amelko STO LAT!!!!
Magda a dlaczego sie ranka z mlodym boisz bo ja chyba nie w temacie :/
Befatka tez pomyslalam ze w ciazy jestes :)
a ja sobie tez piwkuje i nadrabiam zaleglosci troszke.mialam sie uczyc ale przy piwku troche nie bardzo to idzie ;)
mlody wczoraj mial lyzeczkowanego mieczaka zakaznego i tez stresa mielismy.kupa krwi i krzyku ale strach ma wielkie oczy i my bylismy bardziej zestresowani niz mlody .maciek recytowal wiersze, pani doktor sie smiala ze ma teatr a ja trzymalam malego zeby nie uciekl...ale dobrze ze juz po wszystkim
ide cos jeszcze zjesc i dobrej nocki zycze :*

lili kochana dasz rade,wiekszego cykora ode mnie to chyba nie bylo zanim poszlam na prawko:-D:-D dzieki za telefon, z toba super sie gada:-):tak:
blond to wspolczuje przezyc, zdrowka dla mlodego a od czego mu sie to zrobilo pierwsze slysze o tym:sorry:

halo;p a ja dzis spac nie moge;p

lili- za ciebie tez kciukasy trzymac bedziemy i sie uda:), pytanko sa te zestawy u was jeszcze bo w nastepnym tygodniu mam zamiar po nie podjechac jak bede jechac ze zwolnieniem do pracy...

asienka- biedna mala, ale jak pisze megi zdaza sie najlepszym

larvunia- pisz co z mlodym...

marzenka- ty tez spac nie mozesz?:p

reklama
Dzień dobry :)
Daffi - ja mam takie papcie ale z zamszowym spodem - dałam za nie aż 19 zł :/ ale się wściekłam przy kasie jak to zobaczyłam bo całkiem inna cena była przyklejona.
Super, że tata pomaga i już macie ładnie, zobaczysz będzie gites, wszystko się ułoży :)
Madzia - cieszę się, że z małą OK i nie było żadnych kombplikacji, Mała jest bardzo dzielną dziewczynką :)
Ciasteczko - GRATULACJE !!!
Marzena - ja nie widziałam w Lidlu a tamte kupiłam w Auchan, ale widzę, że małej lepiej się chodzi w takich ZET-pol - na zamek.
Befatka - zdrówka życzę !
Dziękuję wszystki za życzenia dla Amelki. BUZIOLE ogromnie od mojej rocznej córeczki.

U nas wszystko ok, mała szaleje, jest niesamowita, uśmiech nie schodzi jej z buzi. W sobotę wyprawiamy jej imprezkę to wrzucę fotki :) Buziaki !

Do góry