reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej laseczki w Nowym Roku
wieczor wsumie udany:-) malo spalam z 4 godziny i jak wstalam rano o 8 to do godz 11 sie trzymalam ale pozniej mnie scielo i poszlam spac:-D:-D

reklama
Hallo:-)
My też posiedzieliśmy do po 2 i poszliśmy spać, Zuzia usnęła punkt 23 więc już nie wybudzaliśmy jej, nie raz jeszcze zobaczy a dziś rano obudziła nas hasłem " wstawajcie śpiochy zaraz fajerwerki będą":-D:-D a my w śmiech:-D....głowa mnie boli, za dużo winka wypiłam:-D raz nie zawsze;-) tak to ogólnie leniu...emy:-)
marzenka tak to jest, ludzie nie mają zbytnio kasy na te fajerwerki bo są zbyt drogie więc nie dziwie się że z roku na rok coraz to mniej ich jest. takie mam wrażenie:sorry2: teraz tylko bogatych na to stać tak myślę.

miłego pierwszego dnia nowego roku!!

a my dzis sobie zrobilismy caly dzien w domu,i wlasnie mi dawid padl:baffled:ciekawe o ktorej wstanie:-)
musze sie pochwalic ze dawidek zrobil pierwszy raz siusiu do nocnika:-):-):-):-):-)

larvunia juz zagladam:-)

Witam.
Od razu przepraszam, że się nie odzywałam ale nie miałam czasu na kompa. Miałam tydzień urlopu a większy zapierdziel jak w pracy.
Dzisiaj jestem wykończona, poszłam spać po 5 rano a wstałam o 8 (bo moja córka tak chciala).
Ogólnie fajerwerki u nas kiczowe, co roku coraz gorzej.

Witam sie noworocznie :)

Ja dzisiaj bylam niedysponowana, troche przesadzilam wczoraj ale juz teraz jest oki :) M byl troszke wkurzony ze tyle wypilam ( cala butelke wina i 2 drinki) ale jak przez caly rok praktycznie nic nie pije to w sylwestra chyba mozna :) poszlismy spac po 2 a o 7 marta juz sie obudzila i nie dala nam spac.. Ostatnio wogole nam sie budzi kilka razy w nocy z placzem, niby lezy i spi a placze, moze to jakies koszmary nocne?? albo zabki..

Marzenka gratulacje dla Dawidka :) ja moja sadzam ale ani razu mi nie zrobila... za szybko chyba, ale wazne ze wie ze "sisi" tam sie robi, bo jak widzi nocnik to pokazuje palcem i mowi "sisi"

reklama
ooo czesc dziewczyny ;-)

niuskaa nalezy sie a pewnie :tak:
madziarena pewnie padniecie zaraz jak tak krotko spaliscie ;-)
PR jak samopoczucie?

Do góry