reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam

U nas na sylwestra znajomi byli, poszli 3 godz temu,dopiero skończyliśmy sprzatać, małego połozyllismy spać, a teraz zasłuzony wypoczynek.
Trochę na mojego byłam zła, bo zmęczona byłam i wogóle, a on gości tak przetrzymywał, bo obiadu nie zjadli, a ja tylko marzyłam o tym żeby się położyć, bo przecież w piątek byłam w pracy, po pracy zakupy i gotowanie na sylwka, połozyliśmy się o 3, o 6 mały już wstał. M był niedysponowany to ja musiałam z nim siedzieć. Wszyscy powstawali dopiero koło 10, więc ja padnięta byłam, normalnie mnie roznosiło jak mój m mówił " nie idzcie poczekajcie na obiad" nosz ku........a.
Teraz pije sobie lampkę winka, a potem idę spać bo już na rzęsach chodze

reklama
Pr a ja znow patrze na Twoj suwaczek i ni edowierzam!
jejku mam wrazenie jakbys wczoraj napisala nam ze jestes w ciazy a tu juz o krok od rozwiazania. zreszta na nk widze co chwile jak jakas moja znajoma wstawia fotke ze urodzila.. nie widac nic bylo i tu takie zaskoczenie..a ja kazdej z kaza chwila coraz bardziej zazdroszcze!

Larvunia...a u Ciebie tez juz praiwe polmetek:D
jejku i nic nie widac po Tobie! ja w 20tyg to juz wysadzona byla tak ze hej....

Hej dziewczyny! A ja to dzisiaj sobie popiłam:-D Wczoraj to córcia z nami do godz 1:00 siedziała, a ja jak jestem "na służbie", czyli z dzieckiem przy boku, to jakoś tak raczej stronię od trunków, ale dziś moje dziewczyny przed godz. 21 zasnęły więc nadrabiam:-D i jeszcze mi z dwa kieliszeczki winka zostały, więc póki co spać się nie wybieram ;-):-)

reklama
Do góry