reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam wieczornie, malo mnie ostatnio ale czasu brak moze jutro nadrobie zaleglosci tylko ma tyle do zalatwienie ale mysle ze dam jakos rade:rofl2:
madzia torcik swietny na pewno byl dobry:-)

a i witam nowe mamusie

reklama
Hej

madzia- tort wygląda smakowicie:-)daj kawałek;-)

Witam nowe dziewczyny

Myszka- daj jej jeszcze czas, ale wizyta u neurologa napewno nie zaszkodzi, a przynajmniej Cię uspokoi.

My dziś cały dzień w domu! Nigdzie nie byliśmy, bo z rana m mnie wkurzył.

Jutro do roboty.......jej jak mi się nie chce, dobrze że tylko 3 dni i znów przerwa.
Młody już smacznie śpi, ja też pewnie za chwilę się położe.
Misiek mnie dziś podrapał po twarzy i pewnie w pracy jutro pomyślą że "nieźle zaszalałam na sylwestra", faktem jest że nie zaciekawie wyglądam, kiedy mu to minie..............

Dobra lecę, spokojnej nocy...........pa

Ostatnia edycja:
witam z rana
jak nigdy pierwsza hehe
my dzisia choinke rozbieramy bo juz sie sypie ale i tak stala 2 tyg wiec ok,
ania jestes jeszcze w dwupaku?
larvunia a mlody zdrowy narazie?
lili kiedy masz egzamin na prawko?

dzien dobry:-)
witam nowe dziewczyny:-):-)
aneteczka u nas juz to dlugo trwa,tez mnie to denerwuje,osttanio jak sciagalam spodnie to podszedl i mnie usczypnal to ja go tez uszczypnelam zeby wiedzial jak to boli aon znow mi oddal,normalnie czasem mi rece opadaja,a o lisciu w twarz juz nie wspomne.osttanio zauwazylam ze niezly aktor sie z niego zrobil:szok::-D
madzia ladny tort i napewno byl pyszny :)
zmykam sie szykowac do pracy

czesc\

ciacho no cos ty... mamy teraz mase lekow w tym sterydy w wersji tabletek i w wersji wziewnej :-( + antybiotyk + syrop wyksztusny :-(
wsztystko to zalecila pani doktorowa z pulmologa..... mlody caly czas kaszle od 1 listopada.... Niby "lepiej" tzn kaszel sie zmienil, ale nadal jest :dry:

madzia slliczny torcik :tak:

larvunia pewnie pisalas ale mnie ostatnio malo tu wiec polowy rzeczy nie wiem:sorry:
kurcze niedobrze ze mlody na strydach:-( a wsumie wiadomo od czego ma kaszel czy
na chybil trafil podali mu tyle lekow i a noz cos pomoze? wziewne to ma te dyski tzw. rybki?
jak tak to u naszej starszej po nich bylo odwrotnie bardziej kaszlala
a z tych testow cos wyszlo czy ze nie jest uczulony na nic? a testy robilas na podstawowe alergeny? tam niestety nie ma wszystkich alergenow wiec i tak doopiasto:-( u starszej wyszlo ze nie jest uczulona na nic a jednak jak liscie jesenia gnija to kaszle i to strasznie

pulmolog go posluchala, podpytala ile to sie ciagnie i jak, wyniki poogladala (krew, mocz, kal, alergizne, wymazy) i stwierdzila ze ma zapalenie krtani (dwa dni wczesniej zaczol miec katar i slyszalam ze kaszel sie zmienia na gorszy) oraz na oskrzelach jakies nie swisty tylko zatkania czy jakos tak, nie pamietam. Odrazu kazala isc do zabiegowego zrobic inhalacje ze sterudow i faktycznie kaszel jakby inny byl. I po tym zapisala reszte lekow.
z testow co wyszlo, wiec na wymaz noska czekamy.... testy alergiczne z krwi nic nie wykazaly, wszedzie zera...
no zobaczymy jak w styczniu nic nie wyniknie to zaczne lazic prywatnie i szukac lekarzy moze w szczecinie nie wiem jeszcze.

to nieciekawie u was:-( to dlugo chyba czekacie na wyniki wymazu, wsumie dla mloego chyba lepiej byloby zeby cos wychodowali niz mialoby sie okazac ze niewiadomo dlaczego kaszle

dlugo?
wymaz z noska robilismy dzien przed swietami... ok tygodnia sie czeka na wyniki...
wymaz z gardelka juz dawno robilismy i wyszly bakterie takie jak my mamy, ty czy ja teraz, ale w mega ilosciach... dostal w tedy na to antybiotyk...

reklama
Bry
ciacho ja tez chyba zaraz rozbiorę choinkę. Co by w razie w pawel nie musiał jej pozbierać bo jeszcze ma do wywiezienia komode i musi przywiezc łożeczko. A ja musze nastawić kolejna pralkę i troche poprasowac bo od świat mi sie nazbieralo

Ostatnia edycja:
Do góry