reklama
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
no witajcie dziś 
chciałam tylko powiedzieć, że też jestem na sterydach i wziewnych i w tabletkach, nie ma się co martwić. najlepiej wykrztuszać. Lavrunia wiem, że najgorzej, jak dziecku się dzieje krzywda, ale ja w podobnej sytuacji. a masz nebulizator dla synka? a gdzie chodzisz do pulmonologa?
chciałam tylko powiedzieć, że też jestem na sterydach i wziewnych i w tabletkach, nie ma się co martwić. najlepiej wykrztuszać. Lavrunia wiem, że najgorzej, jak dziecku się dzieje krzywda, ale ja w podobnej sytuacji. a masz nebulizator dla synka? a gdzie chodzisz do pulmonologa?
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
No i po choince
larvunia lozeczko drewniane po amelce. Kontrola 5go, a ja starym zwyczajem raz lepiej raz gorzej
FutureMummy
lavrunia - tak wogole, to się znamy
ja jestem gorzów/krasnołęg i mam twojego marcelka na rytmice w przedszkolu. poogladalam sobie Twoje zdjęcia i tak jakoś doszłam do tego 
pozdrawiamy

pozdrawiamy
FutureMummy
witaj Daffi 
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Witam
witam też nowe panie:-)
Ja od dziś mam kolejne dziecko do pilnowania, teraz Zuzia ma ubaw
chłopczyk grzeczny i to najważniejsze
Madzia smakowity torcik miała Hania
Poczytam was jak znajdę trochę czasu, muszę mieć oko na moją córcię i podopiecznego:-) pa i miłego dnia;-)
witam też nowe panie:-)
Ja od dziś mam kolejne dziecko do pilnowania, teraz Zuzia ma ubaw

Madzia smakowity torcik miała Hania

Poczytam was jak znajdę trochę czasu, muszę mieć oko na moją córcię i podopiecznego:-) pa i miłego dnia;-)
czesc
klaniac mi sie teraz prosze

poprasowalam wszystko jestem z siebie dumna

nie odkladalam nic na pozniej, nie marudzilam... ale mialam wyzwanie mowie Wam ;-):-)
Future na kiedy Ty masz termin?? Bo chyba widzialam Cie na czerwcu 2011??
no prosze jaki swiat jest maly ;p
tak myslalam sobie ze Twoja twarz mi znajoma, ale nie bylam pewna ;-)
Moj marcelek w przedszkolu nie byl caly listopad i grudzien... jak Ty go zapamietalas??
jeszcze mozesz pamietac naszej asienki coreczke, tez chodzi z marcelkiem do grupy ;-)
Do pulmologa chodze na 30go stycznia 15... do babeczKi , nie pamietam nazwiska a dupska niechce mi sie ruszac po ksiazeczke ;p
mlody bierze to:
Klacid 2x3,5ml co 12h
Dicofil 1x1 rano
encorton 1 x dziennie 2 tabl. - raz
1 x dziennie 1,5 tabl. - 2 dni
1x dziennie 1 tabl. - 3 dni
1x dziennie 1/2 tabl. - 3 dni
herbapect junior 3x 5ml
steri-neb salamol 2x dziennie (rano i wieczorem) inhalacja
i nie codziennie ale jak sie wybudzi i go na wymioty bierze to diphergan 7,5 ml
Futura jeszcze mialam pytac, gdzie Ty moje foty widzialas? Raczej wklejam je na ukrytych watkach tylko...
edit:
masakra Krasnołęg jest przeciez dwa kroki odemnie ;p Dawaj na kawe
klaniac mi sie teraz prosze

poprasowalam wszystko jestem z siebie dumna

nie odkladalam nic na pozniej, nie marudzilam... ale mialam wyzwanie mowie Wam ;-):-)
Future na kiedy Ty masz termin?? Bo chyba widzialam Cie na czerwcu 2011??
no prosze jaki swiat jest maly ;p
tak myslalam sobie ze Twoja twarz mi znajoma, ale nie bylam pewna ;-)
Moj marcelek w przedszkolu nie byl caly listopad i grudzien... jak Ty go zapamietalas??

jeszcze mozesz pamietac naszej asienki coreczke, tez chodzi z marcelkiem do grupy ;-)
Do pulmologa chodze na 30go stycznia 15... do babeczKi , nie pamietam nazwiska a dupska niechce mi sie ruszac po ksiazeczke ;p
mlody bierze to:
Klacid 2x3,5ml co 12h
Dicofil 1x1 rano
encorton 1 x dziennie 2 tabl. - raz
1 x dziennie 1,5 tabl. - 2 dni
1x dziennie 1 tabl. - 3 dni
1x dziennie 1/2 tabl. - 3 dni
herbapect junior 3x 5ml
steri-neb salamol 2x dziennie (rano i wieczorem) inhalacja
i nie codziennie ale jak sie wybudzi i go na wymioty bierze to diphergan 7,5 ml
Futura jeszcze mialam pytac, gdzie Ty moje foty widzialas? Raczej wklejam je na ukrytych watkach tylko...
edit:
masakra Krasnołęg jest przeciez dwa kroki odemnie ;p Dawaj na kawe
Ostatnia edycja:
FutureMummy
najpierw lavrunia kłaniam sie nisko za to prasowanie
ja zdazylam narazie poodkurzac...jak mi sie nie chce ;/ Jestem na zwolnieniu do porodu ;/
zdjecia widzialam na twoim profilu, a małego zapamietałam, bo ma sie ten leb
wiem, ze go nie było w przedszkolu, bo bardzo skrupulatnie obserwuję listę obecności i wpłat oczywiście:-)
co do leków to podobnie, ale po encortonie mialam zgage wiec matypred, i to bez zmniejszania, tylko stale! od poczatku ciazy
steri neb tez i tez po calej ampulce wymiotuje, wiec biore po pol.
ja chodzilam na 30 stycznia, ale sie przenioslam na manhattan, na jana pawla, chodze do swietnego specjalisty, prowadzi mnie "za rękę" no i gdyby nie inhalator, to już bym pewnie nie miala mojej niuni. Astma zaostrzyla mi sie w ciazy z dziesięciokrotną siłą... i chyba tez bede miala przez to cesarkę. ale najwazniejsze, ze Helenka w brzuchu daje znac kopniakami, ze się dobrze czuje.
wy chodzicie albo do szwankowskiej, PULMED, albo do wawrzyniakowej KATHARSIS. ja u nich od 3 roku zycia. czas na zmiany.
klacid to chyba antybiotyk, to nie masz sie co martwic. wiecej szkody w organizmie narobia bakterie.
niech sobie maly spokojnie odpoczywa w domu, niedlugo wiosna, to bedzie lepiej.
Termin mam na poczatek kwietnia i na kwietniówkach też się udzielam.
pozdrawiam gorąco ;*
zdjecia widzialam na twoim profilu, a małego zapamietałam, bo ma sie ten leb
co do leków to podobnie, ale po encortonie mialam zgage wiec matypred, i to bez zmniejszania, tylko stale! od poczatku ciazy
steri neb tez i tez po calej ampulce wymiotuje, wiec biore po pol.
ja chodzilam na 30 stycznia, ale sie przenioslam na manhattan, na jana pawla, chodze do swietnego specjalisty, prowadzi mnie "za rękę" no i gdyby nie inhalator, to już bym pewnie nie miala mojej niuni. Astma zaostrzyla mi sie w ciazy z dziesięciokrotną siłą... i chyba tez bede miala przez to cesarkę. ale najwazniejsze, ze Helenka w brzuchu daje znac kopniakami, ze się dobrze czuje.
wy chodzicie albo do szwankowskiej, PULMED, albo do wawrzyniakowej KATHARSIS. ja u nich od 3 roku zycia. czas na zmiany.
klacid to chyba antybiotyk, to nie masz sie co martwic. wiecej szkody w organizmie narobia bakterie.
niech sobie maly spokojnie odpoczywa w domu, niedlugo wiosna, to bedzie lepiej.
Termin mam na poczatek kwietnia i na kwietniówkach też się udzielam.
pozdrawiam gorąco ;*
reklama
witam laseczki !!
ale skrobiecie kiedy to nadrobie..hmm

my dalej sie lenimy..
goscie odjezdzaja w srode w nocy..
teraz robie obiadek kurczaczka pieczonego i ziemniole...
hania dostala wczoraj od chrzestnej szczoteczke do zebow elektryczna i myje teraz chetnie zeby w koncu nie musze jej scigac zeby umyla heh
:-)
tylko szymek ryczal ze tez taka chce no to musialam isc mu kupic i myja teraz dzieciaki bez problemu

a tak bez zmian...
megi fajnie ze masz towarzysza malego,a zuzka kumpla do zabawy :-):-)
widze ze pr juz lozeczko szykujesz fajnie to juz lada chwila...
no nic pozdrawiam wszystkie kobitki i uciekam !!!:-):-)
ale skrobiecie kiedy to nadrobie..hmm

my dalej sie lenimy..
goscie odjezdzaja w srode w nocy..
teraz robie obiadek kurczaczka pieczonego i ziemniole...
hania dostala wczoraj od chrzestnej szczoteczke do zebow elektryczna i myje teraz chetnie zeby w koncu nie musze jej scigac zeby umyla heh

tylko szymek ryczal ze tez taka chce no to musialam isc mu kupic i myja teraz dzieciaki bez problemu

a tak bez zmian...
megi fajnie ze masz towarzysza malego,a zuzka kumpla do zabawy :-):-)
widze ze pr juz lozeczko szykujesz fajnie to juz lada chwila...
no nic pozdrawiam wszystkie kobitki i uciekam !!!:-):-)
Podziel się: