reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

nawet deski nie tknelam :sorry2: ale musze isc klatke posprzatac... jejku znowu z miesiac nie sprzatalam piachu tam jak nie wiem.. dobra bede pozniej :sorry2:

Future przy karmieniu cycem jadlam wszystko co mialam w lodowce akurat, bez wydziwnien, oczywiscie ograniczajac przyprawy i napoje gazowane ;-)

reklama
no net tez pasuje :-D madzia to jednak lubisz ubrania kupowac hehe
ja prawie cala zime w sukienkach dzianinowych smigam bo nienawidze zakladac rajstop pod jeansy, trafia mnie a samych nosic nie moge bo mi strasznie nogi marzna i od razu lapie mnie rwa kulszowa:dry:
ale sukienek i spodnic to ja mam cala kolekcje uwielbiam nosic je latem ale to sa nabytki wieloletnie
future no jednak nie jestem sama z tymi moimi bzikami:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja na szczescie mam spokoj z myciem klatki jest firma ktora to robi we wtorki :tak::tak:

future dobre dobre z listonoszem baby :-D mezus by ci dal :-D
jaka zupke robisz??

dobra ja sie zbieram ide cos porobic albo poudawac chociaz ze robie :-D:happy2:

Pa...

Madzia!

robie krupnik dzisiaj.

aha i mam anty bzika: nienawidze brwi wyrywać! dlugo tego nie robie, dopiero ja widac mocniej, bo nienawidze, boli mnie to jak nie wiem. depiluje woskiej okolice bikini i tak nie boli jak brwi. ble......

no niezle jestesmy bziki.
ja lubie sukienki kopertowe latem i wiosna, ale jak sie ladnie czuje, bo jak mi gdzies wystaje, to wskakuje w lniane spodnie i moge cale lato w nich.

a wiecie na co mam najwiejszego bzika? chyba na Helenke. nic już sie nie liczy, tylko ona... ale to chyba normalne?

no i uwielbiam jeszcze tuniki

w miedzyczasie obralam ziemniaki i lece robić schaboszczaki :tak:

Hejka z rana :-)
Ja mam cos ok 164cm chociaz zaraz po ciazy miałam 162 dziwne ale chyba mi sie kregosłup duzo skrzywił/osiadł czy jak to nazwac :blink:Dziwna jestem i Waze 56 w porywach do 59
A marze o 54 z przed ciązy :) i rozmiarze 36 aktualnie 40Masakra .W 36 to raczej juz nigdy sie nie wbije bo mi sie bioderka rozrosły:-(
Bzika to mam chyba na punkcie świeczek i gratów do domu typu kubki ,kieliszki itd
oki lece bo mnie mój z kompa wygania a w ogóle to juz 11,20 a ja dalej w szlafroku
Miłego dnia laseczki ściskam wszystkie i do napisania

Ale tu dziś wesoło i gwarnie jak na targu :p

Ja od rana sprzątałam chałupke. Wszystko już lśni. Spagetti bolonese czeka, makaron ugotowany.
Młoda wcina marchewkę i ogląda Kubusia Puchatka i Hefalumpy;)

No a ja, kawusie dopijam i jeszcze jedno pranko do powieszenia i rilax.

Ladnie świeci słoneczko. Po obiedzie spacerek zaliczymy.

Łóżko się sprawuje super. Marzenka, kupiłam używane za 150zl :) Mloda śpi wkońcu odpukać 2gą noc sama. I nie wędruje do nas. Wiec...oby tak dalej.

Mykam...

Miłego dnia!

reklama
Do góry