reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej Dziewczyny:-)
Future, haha, Twój facet ma tak samo w domu jak i mój - nawet pies to suczka:-D, co mój G. do tej pory sobie wypomina, że mógł choć psa samca wziąść...:sorry::-D
Katgen ja też coś zdołowana ostatnio chodzę,tak mi źle jakoś na serduchu, nie chce mi się nic, nic nie cieszy.... może jak wiosna przyjdzie to będzie lepiej:confused: Oby... A cóż to za imprezka się szykuje?
Ciacho Twój tata to Mirosław może? Bo mój tak;-), jutro ma imieniny:tak:

Dobra kobitki, popisałabym więcej, ale się spieszę, jutro z rana jedziemy do Nowej Soli do moich rodziców, na taty imieniny, a jeszcze mieli w poniedziałek 30-stą rocznicę ślubu, i właśnie torta w kształcie serca im robię:-) Więc tort, prasowanie, pakowanie, kąpiel...A na dodatek coś mnie nerki bolą od rana i się kiepsko czuję przez to:-(
Spokojnej nocy i miłego weekendu!!!!

reklama
Cześć dziewczyny.Zimno i jakoś tak nic się nie chce, a poza tym znowu się nie odzywam bo zaczęłam w końcu I rozdział magisterki, mam czas do środy więc musze się sprężać ale nie ma rzeczy niemożliwych.
Poza tym chłopaki znowu chorują i przez to mam malutkiego dołeczka. Cypol tak strasznie kaszle, że aż się boję od wczoraj są na lekach. kacperkowi szybko przeszło zobaczymy co z Cypą. Szpitale przepełnione tyle chorych dzieci.

Życzę wam wszystkim spokojnego wieczoru i weekendu

Aniu Sto lat dla córeczki!!!!!!!!

larvunia:-):-):-):-):-):-) mała córunia!!!! cudnie

befatka ojcowie są gorsi niż dzieci, niestety wiem coś o tym. trzymaj się i przejmuj jak najmniej, bo nie przejmować się całkiem to się jednak nie da

O Jeżyk, właśnie mi się przypomniało, że miałam Ci drugi raz opisać (bo jak pierwszy raz napisałam to mi posta wcięło i dałam se już spokój), o tych urodzinach w fikolandzie jak to wyglądało...bo się kiedyś pytałaś. A więc ja robiłam w Askanie w Askalandii, koszt to 30 zł za dziecko, w tym wliczony tort, chrupki, ciastka, soki, paluszki, itp. No i dwie godz. zabawy. A co mi się podobało, że właścicielka zorganizowała dzieciom kilka konkurencji, więc poza skakaniem w kulkach i zjeżdzaniem na zjeżdzalniach dzieciaki miały dodatkową rozrywkę i były zachwycone:-) My na 10 osób robiliśmy te Ali urodzinki, kasy trochę poszło, ale rodzinka dopomogła;-) i w prezentach , które dostała wszystko się zwróciło;-) No i wrażenia... do dziś wspomina swoje urodziny:-D
Zdrówka dla chłopaków!!!
Dobra, idę do tego torta:confused2: Ania PR widzę że dziś razem pieczemy!:-D Sto lat dla Amelci!!!!!!

hej hej! a my wlasnie swięujemy 100 lecie zwiazków zawodowych w nauczycielstwie oczywiscie. ja soczkiem, i powoli mi sie nudzą te pijackie gęby, ale zabawa na calego.
milej nocki paniom ;*

Cześć wszystkim, kroma a no może będzie dziewczynka chłopca już mamy to czemu nie :-) mąż by się cieszył bo marzy mu się córusia tatusia ;-) no dzisiaj niby cieplej jest to wyjdę na jakiś spacer bo i tak muszę iść do sklepu - mam nadzieję, że nie będzie tak źle ze Mną jak wczoraj i będę miała siły wyjść ... wczoraj byłam taka słabo tak się źle czułam, że się przewróciłam w domu ... :-( ale na szczęście nic Mi się nie stało!!!
Megi jak tam przywitałaś męża??? :-);-) Działo się pewnie ... Wpadłabym na kawkę, ale pewnie się jeszcze sobą nie nacieszyliście .... Larvunia jak tam samopoczucie, katar nadal męczy i kaszel??
Z tego jakoś wyleciało Mi z głowy że Mój tata ma imieniny (Mirosław ma na imię), dobrze że wczoraj coś wspomniałyście na ten temat i dobrze że Mój M ma pamięć do dat w przeciwieństwie do Mnie hihi ;-)

witam z rana i znowu mroznie:dry:
lili tak, moj tato Mirosław:-) jedziemy dzisiaj na imieniy i od razu bedziemy oblewac zdane egzaminy mojego M wiec podwojne swietowanie:-D:-D
mycha o to niedobrze ze tak slabo ci, ale ponoc niektore kobiety strasznie ciaze przechodza, ale miejmy nadzieje ze przejdzie ci szybko wszystko:tak:

nooo z tego wszystkiwego juz o 20.00 spalam z mlodym :sorry2: co by nie dasac sie samej po mieszkaniu :sorry2:
z psem juz bylam na spacerku... sniadanko wcinamy... slonce sloncem ale zimno bbrrrrr :baffled:

reklama
to chociaz wyspalas sie hehe, zimno jest a niby mialo byc cieplej tylko chyba nie u nas

milej soboty zycze:-) uciekam upiec muffinki na wyjazd i szykowac sie do wypadu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry