reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam się i ja :)
larvunia- ja też nie lubię sama w nocy w mieszkaniu być.
Mycha- może ty masz za mało żelaza jak ci słabo. Niech ci lekarz badanie krwi zrobi. Ja tak miałam i żelazo brałam, na omdlenia to troszkę pomogło.

Sto lat dla Amelki :)

Ostatnia edycja:
reklama
marzenko czesc mezatko ;-)
kroma hello ;-)
ciacho udanego wyjazdu!:tak:

dla Amelki 100 lat zdrowka, szczescia, milosci i ladnych zabawek! :tak:

Wszystkiego Najlepszego dla Amelki z okazji 3 urodzin:D

Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
Tyle szczęścia i słodyczy
w dniu urodzin tobie życzy

e-ciocia Justyna i Julia

Nie wiem może to i o to żelazo chodzi ... miałam skierowanie na badania ale teraz czekam na wizytę do lekarza! Powiem mu o wszystkim że się źle czuję itp..... 1oo lat dla Amelki ...

Dziewczyny pomocy!!!
na pocztaek nie krzyczcie ze zle zrobilam no ale juz po ptakach:D
wstawilam wczoraj pranie ciemne ale nie bylo wnim nic takiego.. bluzki moje zielone itp i wrzucilam Julki kurtke rozowa! i niesttey jest cala w jakis ciemnych plamach!
czy ja ja jeszcze uratuje? to ulubiona kurtka!
wstawilam teraz jeszcze raz dlugie pranie kurtki reczniczka Julci i kocyka polarowego bo sie przyda im pranie a sama kurtke prac to bez sensu..

Amelko Kochana Wszystkiego Naj Naj!!! Dużo zdrówka! Radości, zabawek!

Daffi słyszałam, zeby w sodzie moczyć ale to ze dwa dni. I potem wyprac w vanishu.
a jak po tym teraz praniu? moze zeszło?

Ostatnia edycja:
reklama
Amelko Kochana Wszystkiego Naj Naj!!! Dużo zdrówka! Radości, zabawek!

Daffi słyszałam, zeby w sodzie moczyć ale to ze dwa dni. I potem wyprac w vanishu.
a jak po tym teraz praniu? moze zeszło?

zrobilam intensywne i dlugie pranie i o zgrozo zeszlo.ale jakby nie zeslzlo to bym sie zalamala. Ja uwielbiam ta kurtke i Julka tez.. nie czuje sie w niej jak puchaty balwanek.. na cale szczescie po tym praniu ani sladu nie ma.. a to byly takie zielone plamy.. moglam zdj zrobic... kurcze nigdy wiecej nic nie pomieszam.
a takie plamy po sokach zeszlyby mi z bodziakow i bluzek? julka wczesniej kubusiami zapaskudzila kilka ubranek.. fakt ze to juz polezalo wiec zdazylos ie wgryzc w tkanine... nie wiuem wlasnie.. moze ktoras z was ma na to sposob?

Do góry