reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Pr -czekam na zdjecie tortu i Was oczywiscie.A i musze ci podziekowac bo kiedys pisałyscie z laskami o pęknietych ustach itd a napiałas zeby smarowac Bephantenem.No to ja długo nie myslac posmarowałam swoje biedne zmasakrowane (od letnich klapek) pięty.Posmarowalam grubo , założyłam na to skarpetki i poszłam spac juz po pierwszej nocy były efekty a po 3 dniach nie te stopy a męczyłam sie przez całą zime i kupe kasy na kremy wydałam :) Dzieki za pomysł:-)

reklama
Befatka jak Cie dzis duzo :-);-)
dziewczyny spoko, dzidzia fika jak szalona jak codzien ;-) wiec upadek tylko ja odczulam najbardziej na kosci ogonowej wlasnie :dry:

moj juz wrocil :-):-):-)
wlasnie skonczyli sie kapac chlopaki i teraz razem zasypiaja na bajkach z tv ;-)

kolorowych snow tez Wam zycze :tak:

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy :-) też mam nadzieję, że te dolegliwości niedługo minął a jak nie - no cóż dam jakoś radę oby dzidzia była zdrowa a Ja jakoś to wszystko przecierpię ... Dzisiaj tylko jakoś głowa Mnie boli, nie wiem czy zmiana ciśnienia czy co .. Młody dzisiaj też przechodzi samego siebie, byle czym się denerwuje i płaczę - marudzi jak nie wiem. Już się nie mogę doczekać jak pójdzie spać ...
Dzisiaj coś pustki na forum ...

Larvunia o cale szczescie ze juz lepiej:D
najwazniejsze ze dzidzi w brzuszku nic nie ejst i Marcelkowi:D

Witam wszystkich :-) ten weekend to jakiś cichy dla forum i pustki jak nie wiem ... Ta godzina i jeszcze żadna się nie wypisała;-) u nas wczoraj "burza" była w domku ... zobaczymy jak dzisiaj będzie ...
Do usłyszenia, później zajrzę bo teraz aż echo słyszę ;-) całuski

witam się i ja.
Nie wyspana, poszłam spać o 23,00 bo księciunio najmłodsze nie chciało spać i cieszyło michę do mamy. A księżniczka zrobiła mi pobudkę o 6,00 i przyniosła mi klocki do łóżka.
Kupiłam sobie Guam, trzeba cellulit zlikwidować. :-)
Wychodzę dzisiaj z tej nory, idę do teściowej na obiad. W końcu ktoś dla mnie zrobi obiad i dzisiaj dzień wolny od garów :-)
Żegnam się do później ;-)

Ostatnia edycja:
kroma Ty i cellulit?

Mycha na forum w weekendy zawsze tak jest.. rzadko sie zdarza ze jest tłoczno ale sie zdarza:D

reklama
bry
co z tego ze moj wczoraj wrocil jak poszedl zaraz spac z synkiem a dzis rano juz wybyl na caly dzien do pracy :dry: masakra... z nowu sami... chce juz wakacje gdy bedziemy w 4 razem :sorry2: dzien i noc :tak:
sloneczko piekne czyzby wiosna powoli nam pukala do okien? ;-)

edit:
powiedzcie mi czy do autobusu mozna brac psy? i w tedy jak placi sie za psa jak za osobe cos wymagane jest? Jak to jest? Pojechalabym sobie do g-wa ktroregos dnia z psem i synkiem, ale zastanawiam sie co wyjdzie taniej ;p

Ostatnia edycja:
Do góry