reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

marzenka moze i masz racje, ze i po szampanie ale najwazniejsze ze juz oki:tak:
kroma az dziwne ze tam nie ma biedrony
a kaufland to ja bede miala nie tak daleko na nogach ale zeby tam tanio bylo to nie sadze, przegladalam reklamowki i ceny takie jak w tesco :dry: rzuca niby jakas promocja np. co to za mielone za 5zl/1kg?

reklama
no hej hej!

jestem u mamy, już po męczarnach. w srodę się dowiem co i jak...i czy zdałam.
a teraz jade do szpitala, bo babcie moja dzisiaj przyjeli, a ona przyjechala tylko na weekend, ale miala biegunke, chyba jelitowka jakas. strzeżcie się laski, i chrońcie maluchy. moj mąż też chory...co to ma byc na tym swiecie

WIOSNAAAAAAAA CHODŹ JUŻŻŻŻŻŻŻ!!!!!

hej hej
Mieszkanko w policku bo ja zameldowana w gminie pszczew. byłam oglądać 48 m2 liczone bez skosów ze skosami troszke wiecej. łazienka kuchnia przedokoik taki wielki salon i mały pokoik dla dzieci. Ale sie ciesze jeszcze nie wierze choć mam już klucze no masakra.:-)

Witam wieczorkiem!
Annes, no no gratulacje!!!!!!!!!!! Widać- marzenia się spełniają:-D Niech Wam się dobrze mieszka na nowym!
Ania PR no torcik rewelacyjny:tak: Amelcia pewnie zachwycona była:-)
Future na pewno zdasz, w końcu masz głowę nie od parady:-);-)Trzymam kciuki

Ciacho fajnie się teraz do Szczecina nową drogą jedzie, nie:-) Raz dwa i na miejscu:-)
Marzenka i jak tam, testowałaś?
Spokojnej nocy wszystkim!!!

dzien dobry:-)
my juz nie spimy od 5-30:eek:
lili jeszcze nie testowalam,wszystkie dolegliwosci minely:eek::eek:

co dzis macie w planie?bo ja nie mam pojecia co dzis robic,wieczorem pewnie na zakupy

reklama
Witam :)
A ja już w pracy ... ale bym sobie poleniuchowała chociaż jeden dzień w domu ;( mała mi znowu kaszlała całą noc - nie mam sił na te choróbsko co się ciągle przypląta. My wczoraj przykleiliśmy pasek ozdobny w salonie (border) i teraz wygląda całkiem inaczej :) lepiej :) Co robocie na obiad ??? Ja muszę skoczyć też do skleplu bo w lodówce pustki !!!

Do góry