reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

mloda strasznie kaszle, musze isc po wapno w syropie bo sie skonczylo, mam nadzieje ze jakos przespi noc
milego wieczoru dziewczyny

reklama
Witam :)
Mała mi całą noc kaszlała, noż cholercia co miesiąc u lekarza :/ nie wiem skąd jej ten kaszel się bierze, dałam jej prawoślazowy syrop i trochę się uspokoiło, aż się boję, że znowu jakieś choróbsko się do niej przyplątało. Ja podaje zawsze na kaszel - ale to rano i w dzien = Flavamed, Eurespal i Calcium - z zalecenia lekarza :/ ale już sama nie wiem co podawać, jak mojego nie było to poszłam do babki co miała zastępstwo i jej przepisałe Tymmi i Pyrosal i bądź teraz mądry jak każdy lekarz mówi co innego. Mnie też coś kaszel bierze ... wrr... masakra niech już ta zima minie !!!
Jak tam Marcel ??? Już lepiej ?
Ciacho - jak mała dalej kaszle???
A ja w pracy wypłaty liczę, nie cierpię końca m-ca.
Future - fryzurka rewelacja !!! A brzucio już ddduuuuuży :)

Dzień dobry
Kolejny słoneczny poranek aż miło:-) tylko wszystko od szronu chyba przymroziło:tak:
Byłam wczoraj u lekarza, dzidzia rośnie zdrowo (ma 3,5cm) fajnie już przewija rączkami i nóżkami było super widać na usg:-) a mój jaki podniecony jak by był pierwszy raz:-D no i termin na 21 września z tym że cc zrobią mi jakoś tydzień wcześniej niż mam termin tak mi gin powiedział:tak: No i mojemu znów przesunęli termin wyjazdu, teraz na 4 kwietnia i weź tu się nastaw na konkretny termin jak co chwilę co innego mówią:baffled:
Poza tym wsio ok, polecę po zakupki za niedługo i zacznę w końcu ten bigos który miałam robić wczoraj:sorry:
Miłego dnia laski i zdrówka dla waszych dzieciaczków;-)
Katgen miłego wypadu....

witam
madziarena mloda kaszle od kataru no nie az tak bardzo ale w kolo 1 nocy nie spala bo miala goraczke ponad 38, wiec do przedszkola nie poszla

megi termin masz w mojego urodziny hehehe
my tez do miasta mykamy,zostawie u mamy dawida i sama pojde zalatwic sprawy,bo znim to ciezko 2 razy dluzej by mi zeszlo
zdrowka dla chorowitkow:tak:

future a wiesz ze mojej siostrze nei robili badania hbs w ciazy, az bylam w szoku,
o dzisiaj masz dzien wyjazdowy

Marzenka w twojego urodziny a mojego brata imieniny:-D ale czuję że i tak wcześniej będzie tak jak mówił lekarz tydzień przed zazwyczaj takie operacje się robi...

reklama
czesc
nocka przeszla w miare ok, na wieczor dalam mu na goraczke ibufen i cala noc bylo ok, tylko kaszel go meczyl az sie zybudzal i stekal bidulek moj. Jesc niechce, ale pije za to... strasznie wymemlany moj synek, zero jakiejs werwy w nim, tylko lezy ciagle jak mi go szkoda...

milego dnia!

edit:
ciacho zdrowka dla mlodej!
Future szerokiej drogi ;-)
megi super ze dzidzia sie dobrze rozwija... moj nie ma jak sie wyrwac by ze mna isc na usg, w 1 ciazy widzial fikajacego precelka a tu nie.... bbuuu
madzaiarena dla Was tez zdrowka!

Ostatnia edycja:
Do góry