reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam, niemozliwe jeszcze nikt sie dzisiaj nie zameldowal:eek::-D
my juz po zakupach spozywczych, upieke dzisiaj cos bo musze sie odstresowac

reklama
To i ja sie przywitam :-):-)
slonko swieci jest w miare cieplo :tak:
zaraz uciekam na dzialke juz tydzien nie bylam bo czasu nie bylo...
dzis m bedzie trampoline skrecal i grilla zrobimy na obiadek :tak:

ciacho cos taka zestresowana ??:rofl2: co bedziesz piekla ?..

Uciekam milego dnia wszystkim :-)

owca a musialam sie uzerac z roznymi ludzmi, oczywiscie wiecznie slysze ze jestem upierdliwa klientka ale jak ktos uwaza ze walczenie o swoje to upierdliwosc to powodzenia, szkoda mi nerwow juz
a pieke cos z makiem, moze drozdzowki albo cos podobnego, od tego salatke warzywna i pizza dzisiaj na obiad:-)

Witam

Ja właśnie obiad gotuje spagetti będzie młody z M bardzo lubią a mnie w sumie obojętne.

Byłam w Novej w matrasie kupiłam sobie dwie książki bo -25% mają, młodemu spodnie w lindexie też jakoś mniej o 25% i w h&m kupiłam dla koleżanki dziecka spodnki i koszulkę słodkie takie malutkie na 74 :-) Jutro do nich jedziemy, pierwszy raz dziecko będziemy widzieć.
COś jeszcze do domu muszę im kupić, w sumie nie wiem co, niedawno mieszkanie kupili, więc coś wypada dać, jak nic nie wymyśle to jakiegoś ładnego kwiatka im kupię.

Potem na spacer z małym trezba się przejść, bo szkoda taką pogodę przegapić.

Miłej soboty

aneteczka widze ze troche sobie czas umililas zakupami;-) my w koncu kupilismy filtr brita do wody, bo u nas idzie tej wody ze hoho
18stop ciepla jak lato:-D, a reszta pewnie gdzie sie zaszyla na dworze:-p

hello
ja jestem..po pracy ogarnelam domek a teraz czekam na synka az ciocia go przyprowadzi..
jutro na 7 do pracy i niewiem o ktorej wroce.....bo mamy renament....
trzymajcie sie

Cześć.
U Nas jakoś dzień mija, wczoraj na noc była Moja kuzynka u Nas i męża siostra, tylko że kuzynka dziś w południe pojechała do domu no ale siostra męża została, więc jakoś dajemy radę...
Tydzień jakoś minął, weekend może być gorszy ale jakoś wytrzymam....

No nic miłego weekendy laski :tak:

Ja też tak na chwilunie. Pospałam dzisiaj sobie mąż się zajął Pawełkiem i młodą:-) Później dłuższy spacerek zaliczyliśmy, obiad i upiekłam placek z rabarbarem a teraz zerkam na chwilkę. Młody mruczy idę zaraz go uśpić. Zuza z moim m na placu zabaw. Miłego weekendu ja chyba też jutro nie zajrzę no bo co tu wciąż pisać i o czym:sorry::-) Do usłyszenia;-)

Hej :-):-)
my niedawno wrocilismy ale dziwna pogoda jest raz slonce swieci raz deszcz pada :tak:
ale grill zaliczony i trampolina tez wyprubowana :tak:

Mycha to fajnie ze masz gosci jakos ci czas leci :-):-)

Aneteczka to sie troche oblowilas na zakupkach :tak:

reklama
a ja wlasnie pieke drozdzowki z makiem-mniam:-)
troche dokarmilam papuga-smieszny jest:-D
owca u nas slonce ale ponoc niedaleko gorzowa padalo:eek:

Do góry