reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

aniolek jakiego masz avatarka:-D widze ze tu pelno fanek kocurkow:-D lacznie ze mna:-)
niby jest 17stop. ale jakos tak zimno:confused2: pewnie dlatego ze slonca nie ma
my juz po obiedzie, pozniej jakis spacer trzeba zaliczyc

reklama
Ciasteczko ja lubie kotki ale małe, większych się boję odkąd miałam w rodzinie do czynienia z dwoma podejrzanymi "typkami". Jeden mnie podrapał bez powodu, a drugi latał po wszystkim .. firankach, ścianach, stołach itp. i syczał jak wąż:szok:

Doniaczka witaj ;-)niestety nie mogę Ci pomóc.. ale mam nadzieję, że ktoś inny będzie się orientował..

Witam, w Świebodzinie polecam doktora Cięciela. Chodziłam do niego kilka lat jeszcze jak nie był ordynatorem w ŚW. Ma moim zdaniem duże doświadczenie w sprawach endometrioz i niepłodności. Ja chodziłam głównie na NFZ czasami z konieczności prywatnie ( 2 - 3 razy), nie wiedziałam różnicy w wizytach. Ten sam gabinet ten sam lekarz. Sama wizyta w wysokim standardzie. Na to składa się i wygląd gabinetu i sama wizyta, zawsze miałam robione potrzebne badania, USG na każdej wizycie, pierwsza wizyta to trwała 45 minut ( wszystko na NFZ). Niestety z powodu zmiany miejsca zamieszkania musiałam zmienić lekarza i nigdy już nie trafiłam na na lekarza pracującego tak jak dr Cięciel.

Dziewczyny nie wiecie co to może być za uczulenie ? Kurcze wczoraj było bardziej czerwone ale mniejsza plamka a dziś na całym policzku.. :-(

Trochę niewyraźne fotki

S6305930.jpgS6305932.jpg Jak się tego pozbyć? :-(

aniolek a mlody je zwykle mleko tzn. takie jak my? mi to wyglada na pokarmowa alergie, mloda miala akurat takie cos po zjedzeniu rosolu i kurczaka

posadzialam sobie pelargonie w doniczkach, ciekawe czy przezyja a tym moim wietrznym balkonie

doniaczka witaj ja jestem ze sw:tak:ale sie nie orientuje..ja chodzilam cala ciaze i przed do pani barskiej i co zadowolona jestes?
ehh co za dzien.....juz nic mi sie nie chce

Ciacho młody je tak na zmianę krowie i modyfikowane.. już dłuuuższy czas i nic mu nie było.. W sumie nic nowego też nie dostał, a ma to na buzi od 3 dni.. Może odstawie krowie zupełnie? :eek:
Future nie sądzę, żeby coś go ugryzło.. Ehh już sama nie wiem.
Właśnie wróciłam z zakupów, kupiłam Kubusiowi taką bandamkę na głowę z daszkiem i do tego pod szyjkę apaszkę.. :tak:
OTO mój Model :cool2:

S6305936.jpgS6305938a.jpgS6305955.jpg

reklama
Aniołek - mi to na ugryzienie owada wygląda. Ja mam alergie, to jak mnie komar capnie to tak mniej więcej wygląda. Myślę, że jakby to alergia pokarmowa była, to byłoby więcej, a nie tylko jedno na policzku.E
Edit: O, pisałyśmy razem. Bandana świetna :-D Ja muszę mojemu robakowi coś na głowę kupić, bo ma w sumie tylko 2 takie bawełniane czapeczki w których jak mały kondonik wygląda :-)

Ostatnia edycja:
Do góry