reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry
ale zescie naskrobaly:-D pr przesadzasz na pewno;-):-powca a no mi tez sie od wrzesnia zacznie:evil:
madziarena to ty tak odczuwasz ale nie dziecko, na pewno smutna tam nie bedzie, dzieciaki maja inne podjescie do wszystkiego, marzenak trzeba na tajny zagladac :-p:-D;-)
a my dzisiaj ortodonte mamy i kasa pojdzie ale jak mus to mus

reklama
Dzieńdoberrrr ;-)
madziarena - dzięki, mały dziś wyjątkowo jakoś. Zasnął koło 21 i obudził się o 7 :-D Byłabym wyspana jak nigdy, gdybym sama nie zasnęła po 1 ;-) Ale jakoś mi się spać nie chciało...

pr - zazwyczaj sama widzisz więcej fałdek itp niż otoczenie, pociesz się, że reszta pewnie nawet nie zauważyła, że coś jest inaczej ;-)

juz lece na tajny:tak:
madziarena a to co zwykle...ja przestalam brac anty i jakos tak widze ze skora sie inny zrobila tluszczyk zamiast miesni i musze to naprawic...
pr ja tez przez tydzien urlopowania sie troche zagolopowalam ale dobrze ze zdajemy sobie z tego sprawe:-D
ciacho a no widzisz zapomina mi sie:-D

my lecmy do parku dawid pojezdzi rowerkiem:tak:

yola witam w klubie bo ja tez usnac nie moglam, myslalam ze szalu dostane, rzucalam sie po lozku:growl:
marzenka bo tu albo tam dekuja sie dziewczyny:-D
dzisiaj rano piekne slonce a teraz chmury, fajnei cieplo tylko tak obrzydliwie wilgotno:oo:

właśnie dostałam telefon z przedszkola, że w czwartek na 17 zajęcia adaptacyjne. Jeśli mogę to mam wziąć szczoteczkę pastę chusteczki i kapcie, żeby 3-go nie robić zamieszania :) ah ... ale już mam fefra
Marzena, Pr nic nie mówcie - ja przez te wakacje to się zaniedbałam ... ale od września znów normalne życie się zacznie to i ćwiczyć będę :) teraz chipsy cola, piwko lody i tak w tyłek idzie :/ ehs ... zycie ...

madziarena czyli dobrze wszystko chca zorganizowac :tak: a ja nie jadam chipsow, alkoholu w ogole nie pije, cole pije do wielkeigo dzwonu, nie jadam fast foodow a i tak przytylam, czy to jest sprawiedliwe?:hmm:

heloł.
marzenka wczoraj cos tam wgrałam w galerii, to sobie oblukaj.

dziewczyny katastrofa w nocy. mala od 12 nie spała, ale miala fajnie chlodno, najedzona, sucha. nie wiemy co bylo. myslalam, ze moj mąż ją rozszarpie, wiecie w nocy to wszystko 5 razy gorzej wygląda. nakrzyczał na nią, że ma spać. po czym jak ją wziął na ręce to ją przepraszal hahaha. no i zasnela jak bylo juz jasno. sprzedalam ją mamie o 8,30 jak wstala, a sami spalismy do teraz. no szok, nie wiem jak się nazywam.

Ale już dohodzę do siebie. bula i kawka robią swoje.
jak to mowią kawka z rana, wieczorem żubr ;)

hello u mnie w pracy na cale szczescie klima.....a ja za to wbluzie chodzilam dzis bo zimno....katar mam a juz myslalam ze pozbylam sie chorobska..no i czepiaja sie od rana...:wściekła/y:no nic w domku jestem nie bede myslec o pracy.......madziarena moj tez chory w domu siedzi...pr ja nawet nie mysle zeby teraz dzinsy zakladac o nie moja mala by sie ugotowala:-Dmi zreszta nie wolno ze wzgledu na ta czesta grzybice:tak:czekam az sie zrobi chlodniej i mykniemy do biedronki spacerkiem;-)larvunia ciesz sie chwila:tak:czesc mycha....jak tam sie mieszka? megi ztesknilas sie za domkiem..zdrowka dla mlodego;-)
Heloł.Ja znowu ze słabego neta ;/ u Nas cały czas po staremu.Marzenko a mieszka Nam się ogólnie ok, tylko ten minus że na przeciwko Moich rodziców i dość blisko rodziców męża :( ogólnie jest coraz gorzej, ale to nie temat żeby opowiadać o tym na ogólnym a na tajny nie dam rady wejść, muli się wszystko jak nie wiem co - porażka normalnie, nie wiem kiedy w końcu będziemy mieć normalny internet ..... Trzymajcie się Kochane :)

reklama
Future-my na piatek mamy odstawic mam nadzieje ze duzo nas nie wyniosa naprawy
Mycha- hello z 1 str fajniee macie rodzicow blisko z 2 znow sie pipeprzy ehh zycie...
madziarena- Amelka sie pewnie nie moze doczekac przedszkola;]

Do góry