reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam

kroma- super , że jeszcze tylko dwa twygodnie i będziecie na swoim, wspólczuje jednak przeprowadzki :p

My dziś też spacerek na staszica zrobiliśmy,a potem autobusem.Młody przynajmniej teraz grzecznie siedzi, bo zmęczony. Na szczęście dziś M ma jechać po samochód, mam nadzieje, że już wsio oki będzie.
A mi się strasznie spać chce, w pracy dziś miałam mega nerwowo i chyba stąd to zmęczenie, a jutro zapowiada się jeszcze gorzej:sorry2:ech.........szkoda gadać.

reklama
my niedawno wrocilysmy ale naszalam sie z mlodym na placu zabaw a raczej naganiala, na slizgawke podnosilam i koniki bujane byly no cuda wianki:-D takie maluchy sa bardzo absorbujace a ja odwyklam:sorry2::-D ale milo dzien spedzilam:-)

hello
aneteczka u mnie tez nerwowo... jak dobrze ze jutro mam wolne:tak:
kochane jestem dumna z mojego synka:-Dumie juz jezdzic na dwoch kolkach :tak:normalnie morda mi sie cieszyla :-)
u nas co do auta to w pazdzierniku poslzo jakies 1200zl nowy akumulator plus cos tam jeszcze.....a tak jest ok..
tylko cos charczy jak sie odpala a moj zwleka z tym juz sama niewiem ile czasu......
kroma ale fajnie masz;-)w koncu na swoje pojdziecie;-)
milej nocki

reklama
marzenko to masz powód do dumy, gratki dla Dawidka:-)
future no 700zł to i tak ładna sumka, auto to skarbonka ...normalka że trzeba w nie ładować.
Czekam aż mały zaśnie i spokój będzie.

Do góry