reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam u mnie dzis deszczowo...popadalo i teraz mniej ale ciagle cos mzy :tak:
kawke sobie juz pije,potem ogarne i jde do sklepu bo maja byc nowe bluzki dla dzieciakow to cos im tam kupie :tak: i tak pomalu zbieram bo wszystko co maja to juz krotkie rekawy :tak:

Madziarena mala moze sie wstydzila,pamietam jak u mnie bylo na 1 spotkaniu przed komunia dzieci sie przedstawialy po kolej w kosciele a moja taka duza i co powiedziala tylko swoje imie i nic wiecej glowe spuscila i koniec...:tak:

Marzenka to fajnie ze maly jezdzi mojemu tez sie troche kierownica chwieje jeszcze ale jakos jedzie :tak:

Uciekam papa

reklama
Hej
No pogoda nie zachwyca, szaro buro:/
Mały nas obudził po 6 a tak się dobrze spało, no cóż:sorry2:
PR- najwyżej parasole weźmiecie gdyby padało;-)
Mam dziś wenę na porządki, muszę remament dzieciom w szafach zrobić.

my juz po spacerku
poszlam do biedronki bo jest caly komplet dresow tomka i przyjaciele ale za duze jeszcze na dawida spodnie to chyba by za 3 lata ubral dopiero..szkoda bo widac ze jakosciowo dobre
do lumpa tez zaszlismy kupilam sobie fajna bluzke za 8zl :-)
a my dzis wyjatkowo w gosci idziemy do znajomych:tak:

megi no ale i tak balam sie, ze wiecej bedzie, wiec spoko. wazne, ze jeżdzi ;) dziś już byliśmy na żwirowni załatwiać żwir, bo nie mogą wylać fundamentów, ale uwija się moja chłopak, ze szok.

Hesi ubrałam kalosze po deszczu, jak wyszło słonko i polatałyśmy troche. efekt taki, ze ja mam skurcze, Heska do prania z błota, i śpii. ale radocha przeogromna. mam nadzieje, ze gości prześpi jak przyjadą, bo pozniej, po każdje prawie wizycie, ona jakaś rozregulowana. to dla niej coś nowego, a zresztą bedzie mlay 2 miesieczny dziudzius, to lepiej niech śpi ;))) bo jeszcze zrobi my cacy z pięści ;)

ciasteczko soki z malin zwłaszcza na zimę super sprawa;)
future mnie dziś do południa też głowa bolała, teraz mżawka jest i ciemno że światło w pokoju już świeci...dzieci mi dziś senne spały w dzień. Chyba ma się ku końcowi lato i upały, tak mi się coś zdaje:/

reklama
ale mi szybko dzionek zlecial.....jak zawsze jak mam wolne...
maly jak sie wychasal jechal rowerem boze swiety jaki szogun z niego:szok:
nagralam filmik ale niewiem jak wgrac na tajnym:confused:
megi mnie tez sie tak zdaje;-)
ja tez pospalam przed obiadkiem..czekam az maly zasnie to tez ide do loza bo na rano mam jakis film obejrzymy..
bylismy u znajomych potem w lesie wszyscy fajnie dawid sie wychasal z psem:tak:
milej nocy

Do góry