reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejka

dzieciaki moje się przyzwyczaiły, że mama rano wstaje i o 6tej już mnie obudziły, chociaż dobrze to, że Olka się przyzwyczaiła i będzie wstawać do przedszkola bez problemu.

Ja mam fryzjera w końcu dzisiaj, nie chce mi się, ale nie byłam z 3 mce. Mam nadzieję, że nie będzie padać.

reklama
WItam

Jak fajnie, że dziś sobota, pospalam do 8:-)po nerwowym tygodniu fajnie odpocząć.

kroma- mój młody przeważnie już o 5,30- 6 na nogach, czasem wcześniej, wogóle to on nas budzi, dziś też przylazł o 6 do łóżka i m poszedł z nim do drugiego pokoju. Fajnie, że Olka już się przyzwyczaiła wstawać, wcześnie, bo juz od pierwszego dnia w p-lu będzie wyspana. Ja u fryzjera byłam 1,5 m-ca temu, jeszcze z dwa trzy tygodnie muszę wytrzymać.

marzenka
- super , że Dawidek tak szybko nauczył się jeździć widać, że biegowy zrobił swoje. Ciekawa jestem jakby mój siadł na taki rowerek z pedałami, ale już w tym roku mu nie kupię, za rok dostanie. Teraz to nie wiem czy dorośnie do 14 czy 16. Może w zimie na przecenach coś popatrze.

Witam kawke pije i zaraz biore sie za porzadki :tak:
U mnie mlody wlasnie teraz wstal, z nim mam nieraz problem zeby go obudzic przed 8 do przedsz...a nieraz wstaje sam okolo 7 :tak: najgorzej to zima jak rano ciemno :tak:

U nas popadalo w nocy a teraz slonko :-)

ddzien dobry
kroma to fajnie ze mloda sama wstaje a moja jak byly w tym wieku tez tak wczesnie wstawaly pozniej im sie pozmienialo a tera roznie bywa:-Dwazne ze problemu nie bedzie ze wstawanie:-)
aneteczka taka weekend to wytchnienie, owca ja tez musze sie za porazdki wziac a lenia mam:sorry2::-D
ide dzisiaj kupic brakujace ksiazki bo od 2 tyg sie zbieram i nic
u nas mgla:baffled:

future to widze ze budowa pelna pare idze:-) super, nie ma to jak wlasne cztery sciany:tak:
kupilam reszte ksiazek dzieciakom i znowu ponad 100zl poszlo ale to musza miec

Ja posprzątałam i trzy godziny w plecy. Zrobiłam obiad, dziś będą placki ziemniaczane z sosem. Ha i jeszcze zdążyłam pazurki zrobić, zanim moje chłopaki wrócą z boiska.

Jola jak chcesz mrozić to możesz zamiast słoiczków kupić w aptece te pojemniki na mocz:-psterylne, funkcjonalne, jeden kosztuje 50gr, ja w nich mroziłam jedzenie dla małego.

reklama
Do góry