reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Cześć!
Ja dziś mam nerwa jakiegoś, @ dostałam i może temu. Pospać się nie dało, młody pobudkę zrobił przed 7 a o 2 karmiłam głodomorra. Mielone urobiłam, ziemniaki obiorę i sosik zrobię i finał. Później chyba spacer bo słonko jest a jak nie to sami pójdą moi a ja drzemke sobie utnę a co:p

Tak chodzimy, lubimy razem chodzić a jak ja mam robotę to mi mój sam karze dzieciaki ubrać i wychodzi na spacer wtedy mogę coś na spokojnie zrobić i w tym przypadku mam dobrze:) Żeby tylko na stare lata się coś nie zmieniło.

a ja jakos nie mialam problemu w wejsciem na bb
owca robie tak samo jak ty:tak:
ciacho po co komu byloby to robic hmmmmm dziwne jeszcze z amsterdamu:confused:

na mojego narzekac nie moge chodzimy na spacery......do parku razem jak ja jestem po pracy...maly jezdzi a my mamy czas dla siebie:tak:
jak jest ladna pogoda to tez go wezmie zebym mogla se spokojnie posprzatac:tak:jest ok:tak:

Hejka
ja zaraz do pracy jak mi się nie chce z rana.

Future- każde dziecko inaczej bunt przechodzi, Olka to miała bunt, ale bez rzucania się i histerii, jedynie co to nas lała i się nie słuchała. A młody ma odwrotnie, nie bije tylko ryk i na ziemi siedzi, albo leży. U nas zaczął się z Olką jak młody się urodził, a młody ma teraz bunt. Potem bunt przejdzie i zacznie się przemądrzanie i pyskowanie.

MEGI- TO u mnie M tez na spacerki chodzi tylko z rana jak ja w pracy.

ciasteczko- dużo osób miało ten problem, laski na innym forum też nie mogły się zalogować i miały te same wiadomości na skrzynkach, ja też nie mogłam się zalogować, ale nie sprawdzałam kto tam się próbował włamać.

czesc :-)
myslalam ze dluzej pospie ale dawid wybil mnie z rytmu:eek:przyszedl pomarudzil i zasnal a ja juz zasnac nie moge..no nic poloze sie popoludniu;-)
zaraz mi sie pranko wypierze to powiesze potem trening i do biedronki pojdziemy po jakies jogurty itd....
kroma kochana na ktora masz do pracy?wiem ze ciezko ja tez jak wstaje o 5 to masakra zwlaszcza jak dobrze sie spi......jak ci sie wogule pracuje?
kurde jak ten czas zlecial za tydzien nasze dzieciaki do przedszkola ida.....mam nadzieje ze w ten pierwszy dzien uda mi sie zaprowadzic i odebrac dawida osobiscie;-)

no hej. my tez nie śpimy, bo zaraz do gorzowa uderzamy ;)

Kroma - moja w zasadzie się nie rzuca na ziemię, tylko wrzask i tupanie. no i bicie. łapy jej chodzą, ale ja się już nie daję. odstawiam ją na bok i odwracam się. ona zazwyczaj leci do tatusia, ale tatuś już ma przykaz, ze ma jej nie brac. i poki co się stosuje. on za tydzien wraca do pracy i zobaczymy jak księżniczka bedzie musiała mnie znosić ;) w takich sytuacjach. wypłacze się, to i przyjdzie ;)

reklama
Do góry