reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hello
kurczę noo znów mi się zawiesił jak chciałam wiadomośc wysłać.
Marzenka do wyrka !! Ile ja bym dała, żeby chociaż do 8 pospać - wczoraj miałam urlop to mała wstała o 6;05 a tak to śpi do 9-11 :/
Megi co Ty z ta głowa masz ?
Future jak tyś to zrobiła z wagą - szok !!
Do miłego !

reklama
megi - tak cesarka przez astme i cale szczęscie haha

PR< Madziarena, no nie wiem jak ja to zrobiłam a pytałam lekarza ile mały może już mieć, to powiedział, ze 2,500-2.800...ciekawe, bo hesiek w tym czasie mial 2200... no zobaczymy, poki co znow w nocy mialam skurcze, ale się kulam.

Larvunia - heloł ;) co tam, odezwij się ;)

cześć
My już po kawce u sąsiadki, spacerku, przy okazji małe zakupki na dziś i jutro. Teraz mały śpi, nawet Zuzu się polożyła i ogląda bajki.
madziarena a nie wiem czemu mnie ta głowa tak boli często, okulary w kratkę noszę więc może to powód, sama jestem winna temu.
future pokulaj się jeszcze kobitko:) ja tam też wolałam cesarki, nie chciałam się męczyć z bólem:tak:
larvuniu jak tam Michasia??? a młody???

megi - to może być, ze od okularów.
ja czasem jak nie założe na słońce przeciwsłonecznych, co raczej mi się nie zdarza, ale czasem jak szybko wychodzę, a mała gdzieś zarzuci okular, to potem mnie bolą i oczy, i głowa.
ja generalnie i zimą jak jest śnieg to noszę okulary ;)

reklama
dzisiaj rzeczywiscie byl piekny dzien, piekne lato:-):tak:
ja niedawno wrocilam do domu, zrobilam trase autem, fajnie sie jedzie jak nieduzy ruch:-D
a wy gdzie sie podziewacie?

Do góry