reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam melduje tylko ze dojechalismy dobrze :tak:
teraz pogaduszki z tesciowka..

madziarena i jak z ta bluza ?? bo nie wiem czy trzymac czy oddac..daj znac :tak:

Milego wieczorka :-)

reklama
dzien dobry
maly jak zwykle przed 6 sie obudzil i nie dal pospac....spalam z przerwami i dopiero wyszlam z lozka...i tak bym jeszcze pospala:sorry2:
u mnie snieg pruszy lekko a u was?
owca dobrze ze dojechaliscie bez problemu;-)

madziarena pytałaś jak tam? A no wszystko ładnie pięknie:-) Zuzia zejść z taty nie mogła wczoraj zresztą dziś to samo a Pawełek wczoraj taty cały czas się wstydził. Co robią 4 tygodnie dla malucha jak jednego z rodziców nie widzi:shocked2:

Hej Wam
Future
gratki za miesiąc dla Gucia ! Fajna fotka z tatusiem :)
:-):-)Owca udanego pobytu w PL
Megi fajnie, że już jesteście w komplecie.. Dla maluszka kilka dni to dużo, nie mówiąc o kilku tygodniach..
marzenka u nas nie pruszy śnieg, zimno ale sucho

U nas nocka fatalnie, zęby idą .. np. od godziny 3:00 do 3:30 wstawałam 4 razy.. :shocked2: później posmarowałam małemu dziąsła Bobodentem i jakoś lepiej spał..szkoda, że wcześniej na to nie wpadłam:sorry: Człowiek przemęczony w ogóle nie myśli.

Dziś może odwiedzi mnie koleżanka, ale to jeszcze nic pewnego .
Miłej soboty!

no a moj ma dzis byc ale tak czekamy bo to nic pewnego..pewnie i tak sie zobaczymy wieczorem bo przeciez ja do pray
a maly teskni caly czas....widze ze im straszy tym bardziej potrzebuje taty...
no u mnie pruszyl pozniej jeszcze mocniej :tak:
u mnie miala byc kolezanka z malym od poniedzialku na 3 dni ale lipa bo jej maly zapalenie oskrzeli..kaszel mial straszny u nas
zrobila farsz do pierogow i jutro bede lepic na obiadek:tak:

hej
Owca sprzedaj bo nie widziałam się z bratową a pewnie chciałaby widziec tą bluzę
Marzenka u mnie też prószylo. a teraz 2 st. na Śląsku ma być śnieżyca a mężu dzisiaj ma wracać aż strach ... zastanawiam sie co na obioadek zrobi, myślałam nad lazanią ale mała chce frytki i gyrosa hehe
domek posprztalam wczoraj a dzis laba :)

reklama
Do góry