reklama
Yolanta
Kicia
Ja byłam i pod choinkę już wiem, że dostanę karnet, więc jeszcze pójdę. Gabryś miał pół roku z lekkim haczykiem jak byliśmy pierwszy raz. Super się bawił i myślę, że spokojnie możecie iść
Która się nudzi i wpadnie do mnie posprzątać?
Jakoś niby cały dzień coś robię, a efektów nie widać...

Która się nudzi i wpadnie do mnie posprzątać?

przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
inamorate- pewnie ze bierz brzdaca;] sie popluska
Jola- dawaj do mnie posprztac;p u mnie tym bardziej nie widac efektow w sobote zabralam sie za kuchnie a w tym czasie Jasiek zrobil sajgon u nich w pokoju tak ze poczekaj jeszcze troche to dopieor konca nie bedzie widac;]
Jola- dawaj do mnie posprztac;p u mnie tym bardziej nie widac efektow w sobote zabralam sie za kuchnie a w tym czasie Jasiek zrobil sajgon u nich w pokoju tak ze poczekaj jeszcze troche to dopieor konca nie bedzie widac;]
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
inamorate ja bylam ale hesia juz 1,5 wtedy skonczyla. ale z guciem pojde jak tylko cieplej sie zrobi.
marzenka21
Fanka BB :)
hello
zamowilam caly zestaw do zelowych i mam nadzieje ze do swiat przyjdzie bo mam 3 dni wolnego moglabym sie uczyc na krolikach doswiadczalnych;-)nawet nie macie pojecia jak sie ciesze
mialam kupic dopiero w styczniu ale kasa mi wplynela za urlop to za free mam

ja jeszcze nie bylam z dawidkiem na basenie wybieramy sie i ciagle nam nie po drodze;-)
future dlatego u mnie lezy dywanik zeby nie brudzic zaraz jak sie wchodzi...wiekszosc wie ale jakby mi ktos wszedl zbrudnymi buciorami na dywan to bym sie wkur..tak samo jak ty
zreszta my w domu uwazamy zeby nie wchodzic na dywan z butami bo szkoda dywanu
po co robic sobie dodatkowa robote
zamowilam caly zestaw do zelowych i mam nadzieje ze do swiat przyjdzie bo mam 3 dni wolnego moglabym sie uczyc na krolikach doswiadczalnych;-)nawet nie macie pojecia jak sie ciesze

ja jeszcze nie bylam z dawidkiem na basenie wybieramy sie i ciagle nam nie po drodze;-)
future dlatego u mnie lezy dywanik zeby nie brudzic zaraz jak sie wchodzi...wiekszosc wie ale jakby mi ktos wszedl zbrudnymi buciorami na dywan to bym sie wkur..tak samo jak ty
zreszta my w domu uwazamy zeby nie wchodzic na dywan z butami bo szkoda dywanu

po co robic sobie dodatkowa robote

megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Hallo ja na chwilę wpadam się przywitać i życzyć udanego dnia. Ja za pokoje dzieci się biorę zaraz choć mam lenia dzisiaj...ale trzeba bo pod koniec tygodnia zaś już pieczenie itp
C
ciasteczko
Gość
dzien dobry
marzenka to sobie sprawilas preznet pod choinke i to jaki super
megi oj ja dzisiaj bede robic porzadek u dziewczyn juz to widze tony papierow itp.
marzenka to sobie sprawilas preznet pod choinke i to jaki super
megi oj ja dzisiaj bede robic porzadek u dziewczyn juz to widze tony papierow itp.

marzenka21
ciacho no tak;-)
juz zakupilam 3 zele kolorowe ;-)
i teraz czekam na reszte az mi przyjdzie i bede dzialas.kumplela przyjdzie ktora sie tym zajmuje i mi pokaze troszke mnie przyuczy i bedzie ok;-)wiem ze to nie bedzie latwe ale mysle ze dam rade;-)
madziarena czekam na info
juz zakupilam 3 zele kolorowe ;-)
i teraz czekam na reszte az mi przyjdzie i bede dzialas.kumplela przyjdzie ktora sie tym zajmuje i mi pokaze troszke mnie przyuczy i bedzie ok;-)wiem ze to nie bedzie latwe ale mysle ze dam rade;-)
madziarena czekam na info
C
ciasteczko
Gość
marzenka rozkrecasz sie:-)
ja wlasnie chili robie, mniam a rozbilam u dzieciakow czystki oj ile do smieci rzeczy poszlo

ja wlasnie chili robie, mniam a rozbilam u dzieciakow czystki oj ile do smieci rzeczy poszlo

reklama
marzenka21
ciacho musze miec wybor dla klientek
ja jutro zamierzam przewertowac cala chatke
poki co zmykam do pracy
do loza precz!!!!!!ale bym sie schowala pod kolderke

ja jutro zamierzam przewertowac cala chatke
poki co zmykam do pracy
do loza precz!!!!!!ale bym sie schowala pod kolderke
Podziel się: