reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

fajno ze mnie pamietacie;p MI ciagle czasu brakuje w robocie zarobiona jestem po pachy a w domu Jasiek nie dopusci mnie do kompa ledwo oczy otwiera i juz sie kluci ze on bedzie "grał w gre" "gral w pluszakowo" mowie wam 2 lata a ten sobie sam wlacza kompa i gierki jakie chce musze od pradu odlaczac bo by wogole najlepeij od niego nie odchodzil...
My w niedziele bylsimy na Chrzcinach Olka ;] mały przespał swój Chrzest ;] ogolenie grzeczniutki byl imprezka tez udana :)
Co do samochodow my tez musielismy robic jakas wtyczka sie spalila no i od stania 3 tyg na mrozie przykleily sie klocki i nie hccialy puscic hamulce. I tata musial P wyciagac z parkingu. Rozladowal sie akumulator i omalo nie rozwalili auta obok bo ojciec moj przygluchy nie slyszal jak Pawel krzyczy i trabki hmmm z tym w sumie sprawa watpliwa jak sie rozladowoal ponoc akumulator;p hehe. Na szczescie jakim facet podbiegl do ojca i w ostatniej chwili sie zatrzymal brakowalo kilka cm i by gosciowi i nam rozwalili auto.
Potem go przeciagnal po osiedlu ze zblowkowanymi hamulacami, przez co sie odkleily okladziny a to akurat pikus:p przez 2 tyg pawel jezdzil do pracy "podskakujacym" autem. Bo cos sie zrobilo i skakal samochod jakby ciagle po bruku jechal;p
W koncu wpadli na pomysl ze moze opona starta ;]
Poszedl z bratem sprawdzic i przebili 2 wyjezdzajac z parkingu....
wymienil na zapasowke no i tego co mieli sprawdzic juz nie sprawdzili dopieo 2 brat ktory prawowal w oponach zobaczyl ze mamy wyjechana na plasko prawie z 1 str opone;p Wczoraj P przelozyl 2 opony na letnie i juz nie skacze;p
normalnie same przeboje z tym samochodem...

Ale sie rozpisalam;p;p
Hmmm co ja jeszcze mialam pisac ze dawno mnie nie bylo to wiecie hehe

postaram sie czesciej zagladac jak znajde czas....

reklama
Hej

My dopiero zlądowaliśmy w domu. Po pracy po młodego, potem zakupy i na rower, mlody się trochę wyszalał. Nogi w du.pę mi wchodzą, bo w pracy też cały dzień w terenie, a do biura dopiero o 14:30 wróciłam, ale spoko dziś taki piękny dzionek że szkoda siedzieć w domu.

Pr- to ładne klocki mieliście z samochodem

marzenka- ciesz jak się coś fajnego i za drobne kupi:-)

PR - a kto to :-D:-D:-D???

a mi dzisiaj rano auto nie odpaliło, masakra. mielismy dzisiaj duzo planów, a przede wszystkim lekarz na 9 ;)
dotarłam na 11, ale spoko, przyjał mnie.
no i meksyk się zaczyna. 3 dni pogody a ja juz mam zmiany w oskrzelach, zieloną flegme i obturacje - fuck, ale narazie tylko sterydy, bez antybiotyku. może się uda.
znów "urosne" ale co tam. i tak mnie dziś pani w aptece pyta...hmmm ale tych leków nie możńa brać w ciąży. heh, ja mowie, ze nie jestem w ciazy, ze mam 5 miesieczne dziecko. ale mnie przepraszała. ja tam sie nie gniewam, wiem jak wyglądam. tzn że jestem grubawa, ale dziwne, ze tak pod kurtką a ona mnie o ciążę posądziła...
ale co tam. nie gniewam się, nie czuję się urażona. w dupie to mam. jak na takie sterydy to i tak nie najgorzej wyglądam. a wagę mam też nienajgorszą bo 67kg. no chciałabym mieć 57, no ale cóż...
jak się nie ma co się lubi...bla bla bla...

reklama
cześć :-)

owca ci co wiedzą to mają wiedzieć, zmiana dla obcych jest ;-)
ciacho dziękuję :tak: A dzieciaki coś Ty... od 2 dni młody na antybiotyku... córcia wczoraj skończyła. No ale od grudnia nie brali, to AŻ 2 miesiące bez :) się obyło.

Do góry