reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
a ja koszulka i bluzka cienka
w szoku jestem dostalam o pare stow wiecej wyplaty:szok::szok::szok::szok::szok:normalnie jakbym z nadgodzinami robila:-Dpojde jutro do pracy to moze sie czegos wiecej dowiem;-)tyle to ja sie nie spodziewalam:tak:

Hej......

ale mnie nogi bola...bylam na miescie z mloda , polazilysmy troche :tak::tak:
chcialam jej jakies baleriny kupic ale nic nie wybrala..wszystko albo za duze albo za male, albo szerokie wrr..:angry:
ona ma waskie nogi bardzo i problem z takimi butami :tak:

Ciacho pytalas czy chodze do szkoly wiec tak do konca maja :tak:
to jest taki bardziej kurs :tak: na temat pracy , jak sie pisze podania , zyciorysy itd..

Marzenka ciesz sie ze dali wiecej :-):-) lepiej nie pytaj bo jeszcze zabiora haha :-D

Megi jak naroznik wybraliscie cos ?..

Ciacho jak remoncik?:confused:

Nie pamietam co jeszcze komu....

owca doszkalasz sie ale jak jest mozliwosc to czemu nie:-) a remoncik do przodu, jutro beda skonczone kafelki w lazience a w sobote wc i praktycznie po remoncie, we wtorek szafe mi zamontuja i zostanie juz taka kosmetyka tam listwa tam cos ale najgorsze juz za nami:-)

reklama
ciacho no doszkalam sie jak mam za free to korzystam :-p
moze kiedys sie przyda...zawsze jakies papier wiecej sie ma :tak::tak:

ciacho widzisz tak sie balas remonciku a tu juz koncowka :tak::tak:
szybko nawet wam poszlo :tak: a lazienke i wc to jakas firma wam robi czy ktos swoj?

Do góry