reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc

kobietki któraś z Was się znała na dodatkach mieszkaniowych która??
Bo mam pare pytań PLIIISsssss....

reklama
hejka

Madziarena dobrze mówi Marzenka. Chyba że szef coś ekstra płacił wam, albo coś kwartalnie lub półrocznie wyrównywał. Chyba, że nadgodziny policzył do chorobowego. Zresztą bierz jak dają :-)

Moje odpukać przy tych chorobach M nie pochorowali się, więc nie jest tak źle. Nie mają ospy, a okres zarażenia już minął. Odpukać :-)

Cześć wszystkim
Kobietki wszystkiego najlepszego w tym naszym Dniu Kobiet:-)
Ja od męża też dostałam dziś kwiatki takie śliczne wiosenne:) aż miło się zrobiło na serduszku no i winko na wieczór też ma:tak: A od Zuzi też dostałam laurkę z kolorowymi kwiatkami, robili w przedszkolu:tak:
marzenka- narożnik był taki za 1799zł który nam się podobał no ale nie podołalibyśmy co ty!:no: Szafa zamówiona taka jak w ulotce w promocji za 899zł lepszej nie muszę mieć. Co do pitu to jeszcze nie dostaliśmy a w środę minęły 2 tygodnie odkąd złozyłam, ciocia mi wczoraj dzwoniła ( ta która nas rozliczała) że 2 dni przed moim złożeniem pitów zanosiła jednej mojej ciotce ( był to poniedziałek 18.02) mi zanosiła 2 dni po niej w środę 20.02 no i ona już dostała wczoraj kasę. Za poligon jeszcze też nie było.

uff jak dobrze miec kumpele dobra pod nosem co ma autko;-)
zakupy zrobione pit dostarczony i teraz zabieram sie za ciasto:tak:jeszcze ogarne dom i bedziemy czekac za tata...
megi to moze lepiej poczekac i dozbierac.....
aj tam niewazne dali to dali i wdupie mam:-Dzawsze to wiecej sie odlozy:tak:
ja sie sama nie odezwe w pracy na ten temat;-)
dawid mnie juz wkurzyl siedzi w pokoju i ma kare 4 minutowa..dawno juz minelo a on nie wychodzi haha
gowniarz maly bedzie mi fochy robil i pyskowal!!!

future moj juz grzeczny.....az za grzeczny jak na niego:baffled:
ja bede musiala wyjsc na przymusowy spacer z dawidem bo do apteki po syropki bo jutro weekend apteka zamknieta.
ciacho w polowie zrobione ..ciekawe czy dobre bedzie robie pierwszy razhttp://kruchebabeczki.blogspot.com/2012/11/pyszne-ciasto-biszkoptowe-z-galaretkami.html
o takie:-)

ZDRÓWKA dla Waszych chorowitków dziewczyny!
Moi zdrowieją i chyba już Marcel nie kaszle uuffff.... w poniedziałek kontrola u nas.

marzenko ciesz się, że grzeczny jest :tak:
Ja pit w czwartek wysłałam pocztą. Ciekawe kiedy zwrot będzie, czekamy jak na zbawienie na niego.
madziarena ja też chcę pogodę jak była dwa dni temu!
megi dziękuję i wzajemnie!
Future,PR, Kroma cześć.

reklama
Do góry