reklama
kroma
Fanka BB :)
hejka
Madziarena dobrze mówi Marzenka. Chyba że szef coś ekstra płacił wam, albo coś kwartalnie lub półrocznie wyrównywał. Chyba, że nadgodziny policzył do chorobowego. Zresztą bierz jak dają :-)
Moje odpukać przy tych chorobach M nie pochorowali się, więc nie jest tak źle. Nie mają ospy, a okres zarażenia już minął. Odpukać :-)
Madziarena dobrze mówi Marzenka. Chyba że szef coś ekstra płacił wam, albo coś kwartalnie lub półrocznie wyrównywał. Chyba, że nadgodziny policzył do chorobowego. Zresztą bierz jak dają :-)
Moje odpukać przy tych chorobach M nie pochorowali się, więc nie jest tak źle. Nie mają ospy, a okres zarażenia już minął. Odpukać :-)
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
hallo
najlepszego wszystkim kobietkom ;]
marzenka- a moze na swieta wam dali jakas kase?
Kroma- a jak M ta ospe przeszedl?
najlepszego wszystkim kobietkom ;]
marzenka- a moze na swieta wam dali jakas kase?
Kroma- a jak M ta ospe przeszedl?
Ostatnia edycja:
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Cześć wszystkim
Kobietki wszystkiego najlepszego w tym naszym Dniu Kobiet:-)
Ja od męża też dostałam dziś kwiatki takie śliczne wiosenne
aż miło się zrobiło na serduszku no i winko na wieczór też ma
A od Zuzi też dostałam laurkę z kolorowymi kwiatkami, robili w przedszkolu
marzenka- narożnik był taki za 1799zł który nam się podobał no ale nie podołalibyśmy co ty!
Szafa zamówiona taka jak w ulotce w promocji za 899zł lepszej nie muszę mieć. Co do pitu to jeszcze nie dostaliśmy a w środę minęły 2 tygodnie odkąd złozyłam, ciocia mi wczoraj dzwoniła ( ta która nas rozliczała) że 2 dni przed moim złożeniem pitów zanosiła jednej mojej ciotce ( był to poniedziałek 18.02) mi zanosiła 2 dni po niej w środę 20.02 no i ona już dostała wczoraj kasę. Za poligon jeszcze też nie było.
Kobietki wszystkiego najlepszego w tym naszym Dniu Kobiet:-)
Ja od męża też dostałam dziś kwiatki takie śliczne wiosenne

marzenka- narożnik był taki za 1799zł który nam się podobał no ale nie podołalibyśmy co ty!

marzenka21
uff jak dobrze miec kumpele dobra pod nosem co ma autko;-)
zakupy zrobione pit dostarczony i teraz zabieram sie za ciasto
jeszcze ogarne dom i bedziemy czekac za tata...
megi to moze lepiej poczekac i dozbierac.....
aj tam niewazne dali to dali i wdupie mam
zawsze to wiecej sie odlozy
ja sie sama nie odezwe w pracy na ten temat;-)
dawid mnie juz wkurzyl siedzi w pokoju i ma kare 4 minutowa..dawno juz minelo a on nie wychodzi haha
gowniarz maly bedzie mi fochy robil i pyskowal!!!
zakupy zrobione pit dostarczony i teraz zabieram sie za ciasto

megi to moze lepiej poczekac i dozbierac.....
aj tam niewazne dali to dali i wdupie mam

ja sie sama nie odezwe w pracy na ten temat;-)
dawid mnie juz wkurzyl siedzi w pokoju i ma kare 4 minutowa..dawno juz minelo a on nie wychodzi haha
gowniarz maly bedzie mi fochy robil i pyskowal!!!
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
marzenka a idz do dooopy.
moi tez mają zielone gole.
moi tez mają zielone gole.
madziarena
Mamusia Amelki
moja też znowu smarka i kaszle ... ale co chcemy jak taka pogoda do dooopyyy masakra !! a już tak pięknie się robiło
marzenka21
future moj juz grzeczny.....az za grzeczny jak na niego
ja bede musiala wyjsc na przymusowy spacer z dawidem bo do apteki po syropki bo jutro weekend apteka zamknieta.
ciacho w polowie zrobione ..ciekawe czy dobre bedzie robie pierwszy razhttp://kruchebabeczki.blogspot.com/2012/11/pyszne-ciasto-biszkoptowe-z-galaretkami.html
o takie:-)

ja bede musiala wyjsc na przymusowy spacer z dawidem bo do apteki po syropki bo jutro weekend apteka zamknieta.
ciacho w polowie zrobione ..ciekawe czy dobre bedzie robie pierwszy razhttp://kruchebabeczki.blogspot.com/2012/11/pyszne-ciasto-biszkoptowe-z-galaretkami.html
o takie:-)
ZDRÓWKA dla Waszych chorowitków dziewczyny!
Moi zdrowieją i chyba już Marcel nie kaszle uuffff.... w poniedziałek kontrola u nas.
marzenko ciesz się, że grzeczny jest
Ja pit w czwartek wysłałam pocztą. Ciekawe kiedy zwrot będzie, czekamy jak na zbawienie na niego.
madziarena ja też chcę pogodę jak była dwa dni temu!
megi dziękuję i wzajemnie!
Future,PR, Kroma cześć.
Moi zdrowieją i chyba już Marcel nie kaszle uuffff.... w poniedziałek kontrola u nas.
marzenko ciesz się, że grzeczny jest

Ja pit w czwartek wysłałam pocztą. Ciekawe kiedy zwrot będzie, czekamy jak na zbawienie na niego.
madziarena ja też chcę pogodę jak była dwa dni temu!
megi dziękuję i wzajemnie!
Future,PR, Kroma cześć.
reklama
C
ciasteczko
Gość
laski a wy co urlop od bb macie
?

Podziel się: