reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dziewuszki wpadłam Wam życzyć miłego weekendu!!! :tak:

Szczotkowanie ząbków - wszystko z czasem samo przyjdzie ;-) Ale trzeba próbować i nic na siłę.
Moja gryzie szczoteczkę swoją i też się wścieka jak ja chcę jej wyszorować ;-)Pastę zjada ;-)
Co jakiś czas kąpię razem dzieciaki i w tedy widzi jak brat szczotkuje i też naśladować go próbuje.

reklama
Marzenka mój jeździ co drugi tydzień :) a co niech się uczy :) zawsze to jakiś dodatkowy krok w przyszłość :)) chciał to ma :) jak skończy lic. to razem na mgr pójdziemy ;)

a mi sie pichci pizza mniam mniam;-)
juz mi tu pachnie
ciacho twoj przepis na ciasto do pizzy rewelacja:tak:bardzo latwo i bez problemu;-)
pozniej plac zabaw i drobne zakupy w tesco;-)

hejka moje padły, były na rowerach i nie mam dzieci.

Marzenka- miłego obżerania, ja się przejadłam pizzą. M mi często robi i ostatnio już chyba za często.

Megi- może mu pasta nie smakować. Moje lubią aquafresh, ale ona ma fluor. Arek nie wypluwa dobrze, ale mu ta Ziajki nie smakuje. Olka to myje od początku ale nie zawsze porządnie. Arek teraz zaczął szczotkować, zawsze lubił gryźć szczoteczkę a ja mu nie zabraniałam. Samo przyjdzie mu.

Pr-
moje też nie lubią żadnych śliniaków i ścierek, ale mam porządne dzieci bo mało się brudzą i posprzątają po sobie nawet.

A u nas wiecznie i zimno. I gdzie ta wiosna nasza,

Dziewczyny dzięki za rady, zobaczymy może z czasem mu minie i polubi mycie ząbków:)
Ja kopytka robiłam, 90 sztuk, połowę zjedliśmy a połowę zamroziłam...Pawełkowi nie posmakowało więc nie jadł ich:sorry2:

ja dzisiaj mialam pierwsza sobota od 3 tyg naprawde wolna ale zrobilam sis 3 pary kolczykow moich indiancow:-)
marzenka ciesze sie ze ciasto trafilo w gusta

a co do zebow, powiem z doswiadczenia ze dzieci lubia zmieniac szczoteki nawet co miesiac i wtedy chetniej myja
zeby bo nowa szczoteczka testowane na moich i siostrzencu

moja ma dwie szczoteczki, i to tez jest fajne, chociaz codziennie chce moją ;)))

Ciacho a robisz dla siebie tyle kolczyków, czy masz odbiorców? czy chowasz sobie do szkatułki.
Ja Cię podziwiam, bo ja nie jestem z tych co wysiedzą tzn wytrzymają w skupieniu. takie ręczne robótki.
sama nie wiem jak moglam godzianmi siedzieć przy pianinie i się uczyć...heheh...

hej
ja jak wczoraj zjadlam pizze po 13 tak do dzis nic nie jadlam:szok::szok:i musialam wstac zeby cos zjesc bo nawet sil nie mam zeby stac..
bylismy na sali zabaw ale tylko zesmy sie doprawili..dawid mi goraczkuje a ja padlam jak mucha gardlo mnie boli i zimno......

reklama
Dzien dobry w niedziele !!
my z malym wstalismy sobie o 8..:tak:
teraz kawke pije a za oknem pada snieg :wściekła/y:..
dzis kolejny nudny dzien hehe..ale popoludniu mama przyjedzie z mloda to juz bedzie glosno :-D
zrobimy sobie z malym na obiad piersi kurczaka i frytki :tak: i ugotuje sobie jakas zupke na jutro juz i bede miala obiad jutro z glowy..bo tak to jak wracam kolo 13 to lubie miec juz gotowy :tak:

Marzenka zjadlabym sobie taka pizze mniam..:-p szkoda ze wypad na sale tak sie skonczyl...oby nic sie nie rozwinelo wiecej :tak:

Do góry