reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej dziewczyny:)
A wy tu ciagle o jedzeniu a ja na diecie:p
Dzis P ma urodziny upieklam mu jablecznik i zrobilam salatke warzywna i nic nie skubnelem mam nadzieje ze mnie nic wieczorem nie napadnie trzeba isc szybko spac;p a w niedziele do mamy na imieniny juz jej zapowiedzialam co z bratowa jemy heheh :) razem sie tyrzymamy na kopenhaskiej dzis juz 5 dzien wiec juz sie nie dam zlamac i stracic tego przez co przeszlam :p

reklama
pr a nie czujesz sie bardziej oslabiona?
grunt to dobre nastawienie psychiczne a z reszta sobie poradzisz;-)ile chcesz zrzucic?przeciez ty dobrze wygladasz;-)
megi frytki powiadasz;-)moze moim zrobie na niedziele bo ja mam chec na ziemniaczki sosik pieczarkowy i buraczki:tak:a moi tego nie zjedza:sorry::sorry:tylko co do tych frytek:eek:
megi a powiedz pawelek z zuzia maja razem pokoj?zuzia ci lepiej zaczela jesc?bo pamietam ze nie wszystko ci jadla
milej nocy

hejo w ten piekny sloneczny dzien:-D
future twoja mala wczoraj skonczyla 2 latka gratki dla malej ;-)
dobrze ze gustawek ma sie juz lepiej:baffled:a tobie dobrze zrobi takie wyjscie raz na jakis czas z sama hesia;-)
milej soboty

Witam !!
ja dzis szybko jakos wstalam , tak jasno za oknem ze budze sie przed 7 i nie chce mi sie spac :baffled:
do tego dzieciaki tez , mloda ma ferie a przed 7 ksiazke w lozku czytala wrr...zamiast spac :tak:
Posprzatalam juz troche , zaraz pranie wstawie a potem polece chwile na dzialke zobaczyc :tak:
Na obiad robie dla nas zapiekanke makaronowa a dzieciaka frytki bo przeciez takiej zapiekanki nie bede jedli :wściekła/y:

Marzenka jak z ta wasza dzialka macie juz ja ?..:baffled:

Future kiedy jakas imprezka urodzinowa ? czy nie robicie nic ?
Zdrowka dla gucia a dla Hesi wszystkiego najlepszego i buziak :-):-)

dzien dobry
a ja dalej bede na miotle latac :-D ale mysle ze dzisiaj juz bedzie finiti z tym ze jeszcze kilka rzeczy jest do zamontowania i wymalowania ale to juz pikus:-D
zycze milej soboty:-)

hejoł
sloneczny dzień może i jest ale nadal mrózzz
Future - Zdrówka dla Hesi !!! 100 latek !! :*
Owca ja też spać nie mogę ale dlatego że ta moja małpa jak ma iść do p-la to wstac nie może ale w weekend wykluwa się z łóżka o świcie :/
mężu w szkole, ale dziś tylko do 15 więc ok - jutro to samo :)
Posprzatane mam, dzisiaj tylko pranie poprasuje, bo na dwór chyba nie pójdziemy nie chce zeby młoda sie bardziej zalatwila bo juz ma katarek lekki i pokasłuje
Marzenka a Ty dzidzie bedziesz miala w Dawida pokoju ? My na razie w sypialni a potem - zalezy od płci jak będzie dziewuszka to razem ja chłopiec to będziemy musieli ten ostatni pokoik zrobic :)
A tak wogóle Megi, Pr - jak wasze starsze dzieci przyjęły młodsze dziecko ? U mnie będzie rożnica 4 lat i troszkę zastanawiam się jak to będzie ... czy Aminia sie odnajdzie w tym wszystkim
Pr ile Ty chcesz schudnac ?? Mi sie wydaje ze wystraczy troszke wiecej ruchu i nie jesc słodkiego a waga sama poleci , ale potzreba czasu :) teraz tak mowie, a za 9 m-cy bede beczec hehe
Młoda wcina sniadanko a ja juz szykuje prasowanie ;) do miłego !!
musze edytowac i pisac na dwa razy bo cos dzisiaj mi sie wiesza bb

Ostatnia edycja:
owca z gosciem jak gadalismy to powiedzial ze mozemy sobie robic tam co chcemy ale formalnie jeszcze nie,,wlasnie moj ma dzis dzwonic do niego zeby sie z reszta dogadac.
ha ha ale numer ogladam tvn a tam temat o jezusie w swiebodzinie:-D:-D
ciacho no wkoncu bedziesz miala czysciutko:tak:
madziarena na poczatku u nas w sypialni...pozniej niezaleznie czy bedzie dziewczynka czy chlopiec to razem beda miec z tym ze chyba sie wymienimy pokojami bo sypialnia jest wieksza......znaczy sie tak mysle :)

Ostatnia edycja:
Witam sobotnio i jak zwykle przelotem:)
Gotuję rosól dziś dopiero bo wczoraj już nic mi sie nie chciało. Na obiadek mam ziemniaczki sos borowikowy i pieczarki, dzieciom skubnę mięska z rosołku i sosik osobno mają:)
marzenka- Pawełek ma swój pokoik a Zuzia swój a my zasiedliliśmy się w dużym z moim m. Każde śpi w swoim pokoju:tak:
madziarena- Zuzia początkowo była zazdrosna o małego że często gęsto na rączkach był, tulony i przy piersi itd no ale stopniowo oswajała się z myślą że nie tylko on jest kochany (staraliśmy się mieć na uwadze ją jak najczęściej i dużo miłości pokazywaliśmy jej) Pokochała braciszka równie szybko więc długo taka aż zazdrosna nie była. Trzeba będzie jej wpajać regułkę od początku jak maluszek sie na świecie pojawi, myślę że nie koniecznie może być zazdrosna zobaczycie sami. Powodzenia;)

reklama
Do góry