reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam
Marzenka jak tam gardło ?
a połowa reszty ciężarówek czuje się wyśmienicie :) gdyby nie brak okresu to nie wiedziałabym, że w ciąży jestem :)
Wieje nadal - kiedy ta zima się skończy ??

hej
Madziarena w sumie zbedne juz prawie zlecialy to teraz trzeba jeszcze wyksztaltowac sylwetke i zrzucic jeszcze kilka kg:p kopenhaska jeszcze do soboty a potem moze MŻ bez tluszczu i slodyczy i minimum weglowodanow i moze jeszcze cos spadnie ;]
Wczoraj jechalam do mamy z dzieciakami autobusem potem trwamwajem i tak pizg.....lo maskara i chyba Jaska przewialo bo biulke w nocy mial taki szczekajacy kaszel :(

Zuzia została w domu, kaszle...a mąż poleciał do lekarza prosto ze służby i jeszcze go nie ma:/ Znowu pójdzie kasy na leki cholera jasna:wściekła/y:

hejo
ja nocke cala przespalam ani razu nie smarkalam:-)na noc wypilam sobie mleczko z czosnkiem:tak:
mlodego zaprowadzilam i poszlam od razu do lekarza i dopiero wrocilam...bylam jeszcze na herbatce u znajomej co obok nich bedziemy mieli dzialke;-)
zakupy zrobione bede pichcic fasolke po bretonsku jutro:tak:
co u lekarza no tak jak myslalam zwykla wirusowka nic sie nie dzieje mam brac tantum werde na gardlo no i duzo pic cieplego i wylezec.
no zimno dzis wiatr jest okropny;-)

Witam !!
ale tu cisza , spokoj , przeciag jakby to ciacho powiedziala :-D
gdzie nasza zojka :baffled: nie wiem czy dobrze nicka pisze :confused:..

Ja wlasnie wrocilam ze spaceru , bylam z psem taki jakis wiaterek wieje a niby 10 st jest :tak:
teraz herbatke sobie zaparzylam i kukam po necie :tak:
Miala kolezanka dzis przyjechac ale zadzwonila ze ledwo chodzi itp. ze ma jutro zabieg a ja sie pytam jaki a ona mi mowi ze ma raka szyjki macicy :szok:..przerazilam sie...Ma 28 lat :tak:..Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze po zabiegu.
Kurcze sama musze isc zapisac sie do gina a ciagle to odwlekam...

Madziarena to fajnie ze dobrze narazie znosisz ciaze, i nie masz zadnych objawow :-)..

Marzenka to kuruj sie tam ;-)..u ciebie zaraz poloweczka ale czas leci :tak:

Megi zdrowka dla twoich chorowitkow :-)

PR ty juz tam nie swiruj z ta dieta hehe z opisu dziewczyn ktore cie widuja wygladasz dobrze wrecz kwitnaco :-) i sexi :-)
widac po zdjeciach wiec po co ci dieta :baffled: jak tam Jasio ?

To tyle...:cool2:

hejka

no wieje i zimno.

Marzenka ja się kuruję prawie 2 mc, w sumie nic brać nie mogę, dopóki mnie gardło nie boli, nie mam gorączki, nie łamie w kościach to mam nic nie brać, tylko sama natura plus syrop dla kobiet w ciąży. A byłam u lekarza teraz bo mam mocny katar i kaszel, że aż się duszę i osłuchowo czysto jest, gardło lekko zaczerwienione ale mnie nie boli i zatoki mam zawalone. Inhalacje kazał robić, dał mukosolvan i kazał pić lipę. I pomogło. Kaszel lżejszy, tylko ten katar jest męczący. Zdrówka dla ciebie. Taka pora roku. Ja z dzieciakami jak chodziłam w ciąży nic nie chorowałam, a teraz jak mnie wzięło to nie chce odejść.

Megi- zdrówka dla Zuzi i Męża. Żeby ciebie nie dopadło i małego.

Owca- to młoda dziewczyna, ja mam też koleżankę co urodziła syna jak miała 25 lat. A pół roku później dowiedziała się, że ma raka piersi i to złośliwego. Odpukać jest już 6 lat po i nie ma nawrotów ani przerzutów.

witam ponownie
owca przeciag to malo powiedziane:-D zoja pewnie czasu nie ma albo wyskoczy z za winkla :-D;-)
ja dzisiaj widzialam pr, wsumie nie wiem z czego chce schudnac bo super wyglada:tak:
kroma zdrowia

reklama
Do góry