Lenuszka
Mamusia Gajusi
ja zawsze sobie tłumacze ze jest nas dwie:-):-):-):-)a co tam w koncu nam sie należy hi hi męzowi zrobisz kiedy indziej![]()
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
ja zawsze sobie tłumacze ze jest nas dwie:-):-):-):-)a co tam w koncu nam sie należy hi hi męzowi zrobisz kiedy indziej![]()
ja zawsze se tłumacze ze jest nas dwie:-):-):-):-)
hehe moja nie lepsza mówi ze mam dużą dupę ja zawsze odpowiadam ja jestem w ciąży a pani niehe he i bardzo dobrze
mo moja tesciowa codziennie mowi ze z dnia na dzien coraz grubsza jestem gdzie mi sie wydaje ze brzuch przestał mi rosnac ze stanął w miejscu
a ona zawsze do mnie ale grubas jestema ja mowie ze nie jestem grubas po prostu jestem w ciąży
hehe moja nie lepsza mówi ze mam dużą dupę ja zawsze odpowiadam ja jestem w ciąży a pani nie![]()

wredne babsko az nawet nie chce mi sie wtedy nawet nic odpowiadac

he he taka ich natura chybaczemu muszą one być takie wredne na każdym kroku musza nam dowalić lubie nosic w ciazy bluzeczki takie troszke krótsze po domu a ona do mnie co juz za male masz ciuchy w nic sie nie mieścisz?
albo kiedys ubrałam meża dresy bo swoje wszystkie wyprałam i cały dzien łaziłam w jego a ona ten sam tekst co Twoje spodnie juz za male mowisz w Daniela chodziszwredne babsko az nawet nie chce mi sie wtedy nawet nic odpowiadac
![]()
he he taka ich natura chybaja już olewam bo wiem, że kłótnie niczego nie zmienią
![]()
;-):-)Są rewelacyjne a robi sie je bardzo szybkopaula, lena jak ta czytałam cały dzień o waszych wyczynach w kuchni patrz. pączusie to wiecie co zrobiłam? będąc dziś na zakupach kupiłam sporo więcej serków i jutro będę je robić, cóż mężuś będzie w pracy to trzeba sobie jakoś inaczej dogadzać;-):-)

Keks bananowy z czekoladą i orzechami
Składniki:
3,5 szkl. mąki
1,5 szkl. cukru
1 szkl. orzechów posiekanych
2/3 szkl. oleju
4 jajka
3 średnie banany
2 łyżeczki sody
2 czekolady mleczne lub gorzkie albo taka i taka :-)
1 łyżeczka proszku do pieczenia
Skórka ze startej 1 cytryny
szczypta soli
Przepis:
Olej, cukier, szczyptę soli i startą skórkę ubijać mikserem, aż do czasu jak cukier się rozpadnie. Ubijając dalej dodawać po 1 jajku.
W drugiej misce wymieszać mąkę, sodę i proszek do pieczenia. Po troszeczku dodawać do ubitej masy.
Banany i czekoladę pokroić w kosteczkę, po czym dodać do ciasta i wymieszać. Na końcu dodać orzechy i ponownie wymieszać. Piec na blasze o wymiarach 40x10 w temp. 180 stopni przez jakąś godzinkę.
Ciacho jest super :-)![]()