Lenuszka
Mamusia Gajusi
ja zawsze sobie tłumacze ze jest nas dwie:-):-):-):-)a co tam w koncu nam sie należy hi hi męzowi zrobisz kiedy indziej![]()
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja zawsze sobie tłumacze ze jest nas dwie:-):-):-):-)a co tam w koncu nam sie należy hi hi męzowi zrobisz kiedy indziej![]()
ja zawsze se tłumacze ze jest nas dwie:-):-):-):-)
hehe moja nie lepsza mówi ze mam dużą dupę ja zawsze odpowiadam ja jestem w ciąży a pani niehe he i bardzo dobrze
mo moja tesciowa codziennie mowi ze z dnia na dzien coraz grubsza jestem gdzie mi sie wydaje ze brzuch przestał mi rosnac ze stanął w miejscu
a ona zawsze do mnie ale grubas jestema ja mowie ze nie jestem grubas po prostu jestem w ciąży
hehe moja nie lepsza mówi ze mam dużą dupę ja zawsze odpowiadam ja jestem w ciąży a pani nie![]()
he he taka ich natura chybaczemu muszą one być takie wredne na każdym kroku musza nam dowalić lubie nosic w ciazy bluzeczki takie troszke krótsze po domu a ona do mnie co juz za male masz ciuchy w nic sie nie mieścisz?
albo kiedys ubrałam meża dresy bo swoje wszystkie wyprałam i cały dzien łaziłam w jego a ona ten sam tekst co Twoje spodnie juz za male mowisz w Daniela chodziszwredne babsko az nawet nie chce mi sie wtedy nawet nic odpowiadac
![]()
he he taka ich natura chybaja już olewam bo wiem, że kłótnie niczego nie zmienią
![]()
Są rewelacyjne a robi sie je bardzo szybkopaula, lena jak ta czytałam cały dzień o waszych wyczynach w kuchni patrz. pączusie to wiecie co zrobiłam? będąc dziś na zakupach kupiłam sporo więcej serków i jutro będę je robić, cóż mężuś będzie w pracy to trzeba sobie jakoś inaczej dogadzać;-):-)
Keks bananowy z czekoladą i orzechami
Składniki:
3,5 szkl. mąki
1,5 szkl. cukru
1 szkl. orzechów posiekanych
2/3 szkl. oleju
4 jajka
3 średnie banany
2 łyżeczki sody
2 czekolady mleczne lub gorzkie albo taka i taka :-)
1 łyżeczka proszku do pieczenia
Skórka ze startej 1 cytryny
szczypta soli
Przepis:
Olej, cukier, szczyptę soli i startą skórkę ubijać mikserem, aż do czasu jak cukier się rozpadnie. Ubijając dalej dodawać po 1 jajku.
W drugiej misce wymieszać mąkę, sodę i proszek do pieczenia. Po troszeczku dodawać do ubitej masy.
Banany i czekoladę pokroić w kosteczkę, po czym dodać do ciasta i wymieszać. Na końcu dodać orzechy i ponownie wymieszać. Piec na blasze o wymiarach 40x10 w temp. 180 stopni przez jakąś godzinkę.
Ciacho jest super :-)![]()