reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

gratulacje dla sierpniowek 2012

Milionka gratulacje !!! szymuś niech rośnie w siłe :) (to nie jest wcale tak zle ze on poszedl do tego inkubatora, on go szybko powinien wyleczyc z zoltaczki:))

Mart, gratulacje tez dla Ciebie :) dzielna babka jestes! wypis bedziecie mieli juz w 3 dobie, bo wtedy rano jeszcze robią dziecku badanka jakieś i wypisuja jak wszystko ok:)

reklama
Kochane, wszystkim świeżo upieczonym mamuśkom z całego serca gratuluję, życzę zdrowia i nieskończenie wspaniałych chwil z bąbelkami :)

Mart moje wielkie gratulacje :-D Wiem, co czujesz, pisząc o wielkim, ogromnym szczęściu pomimo równie wielkiego bólu. Ujrzeć dzieciątko, które nosiło się w brzuchu przez 9 miesięcy to tak niezwykłe uczucie, że trudno je opisać. Ale wiem, co czujesz. Życzę Wam wszystkiego najlepszego i tego, abyś możliwie szybko wróciła do formy, a później wraz ze Stasiem do domu :tak:

reklama
Do góry