reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gratulacje dla świeżo upieczonych lipcowych mamusiek ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
gratulacje Mamuśki:)....ann... duza dziewczynka!!!...zgadza sie z przewidywana waga z usg?:)..hihi

dziekuje wam bardzo! ojj taka coreczka to skarb :)))) Animatki, nie wiadomo, bo na ostatnim usg bylam jakos w 30 tyg i wtedy wazyla 2 kilo... dobrze, ze wczesniej wyszla bo nie wiem co by bylo! :D

Ann samych beztroskich i szczęśliwych dni spędzonych już w Trójkę.. Serdeczne gratulacje dla świeżo upieczonych Rodziców :* P.S. Na fotce nie wyglądasz na szczególnie zmęczoną, mam nadzieję, że poród miałaś dość "lekki".. :*

ann-87
user-offline.png
moje najserdeczniejsze gratulacje !!! :-D:-D:-D Bardzo Ci zazdroszcze... 3mcie sie cieplo !!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry