reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Gratulacje dla świeżo upieczonych lipcowych mamusiek ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agucha Ty dzielna babo! GRATULUJĘ tych dwóch pięknych istotek :* cudeńka!
A teraz dużo zdrówka :-) :*

reklama
Agucha kochana!!! Ogromniaste gratulacje ode mnie i od mojego B. (ale się wzruszył jak zdjęcia Twoich córeczek zobaczył!!! :-)). Świetnie się spisałaś! Dochodźcie teraz wszystkie trzy szybko do siebie i wracajcie do domku!!! Bardzo, bardzo się cieszę, że tak pięknie się wszystko skończyło. :*

agucha gratulacje!!!!!!!!!!!! dziewczynki są przecudne!!!!!!!!!!!! niech rosną zdrowo i wracajcie szybko do domku i na bb :-)

O kurcze! Teraz już chyba coraz częściej na forum będziemy miały porcję wzruszeń:-) Strasznie się ciesze i gratulacje Agucha:-) Dziewczynki śliczne!

Agucha kochana!! piękne masz córeczki!!! Gratuluję z całego serca!!!!!Ściskam was i życzę wszystkiego dobrego!!

Agucha :-) Gratuluję pięknych córeczek:-) Jesteście bardzo dzielne:-) Trzymam bardzo mocno kciuki za Was, byście szybko doszy do siebie i wróciły do domku, a dziewczynki rozwijały się pienie i zdrowo :-)

reklama
Ja wczoraj wchodziłam co dwie godziny, bo czułam, że wczorajszy dzień będzie Waszym dniem:tak: Dziewczynki są przesłodkie a Tobie gratuluje siły i wytrwałości, jesteś mega dzielna! Trzymam za Was strasznie mocno kciuki aby dziewczynki przybierały na wadze i zdrowo rosły, przesyłam moc uścisków!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry