A
Agutek
Gość
martencjo, jaka twoja córacia już duza i taka dorosła! ma już 3 miesiące - ale zleciało!!! gratuluję pierwszego spacerku :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podobno problemy z trawieniem mogą być też przez to wzmożone napięcie mięśni... zabieramy się więc do roboty by pokonać kolejne przeszkody.Musimy dać sobie radę!!!Choć czasem bywa trudno .
Jak czytam historie innych wcześniaczków,jak widzę w telewizji Maleństwa w inkubatorkach... wtedy wszystko wraca,rozumiem Cię o czym piszesz. Najważniejsze to być przy naszych dzieciaczkach blisko najwięcej jak się da.Życzę wytrwałości i zdrówka!!!Przytulam cię mocno!!!J
ładna dziewczynka.
Gada już po swojemu i daje nam małe wielkie radości.Od kilku tygodni pomarańczka uśmiecha się do nas świadomie.A pierwszy uśmiech odwzajemniła przy zmienianiu pieluszki o piątej nad ranem...
nachyliłam się wówczas żeby szeptać pieszczotliwe słowa a ona spojrzała na mnie i uśmiechnęła się patrząc prosto w oczy.Aż mnie zatkało...i łzy mi poleciały ze wzruszenia.