Mademoiselle_Nika
Moderator
Reniferek lepszyTego jest więcej! Muszę poszukać jakichś luźnych i sprawić mojemu![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Reniferek lepszyTego jest więcej! Muszę poszukać jakichś luźnych i sprawić mojemu![]()
A ty bez stymulacji? Na maturalnym?Uwaga!
Pierwszy raz w mojej historii szykuje się podwójna owulka
9dc
2 pęcherzyki po 14 mm, jeden z prawej, jeden z lewej. Endo 9mm.
W sobotę kolejny monitoring, IUI prawdopodobnie w pon. Ale już w sobotę mąż ma być w gotowości xD
takA ty bez stymulacji? Na maturalnym?
Mój człowiek, taki zapas to ja szanuje, aczkolwiek jeszcze dorzuciłabymJa też melduję gotowość do testowania![]()
On wie, że trzeba tą szansę wykorzystać na maksana naturalnym. I jak widać to była dobra decyzja, skoro mój organizm sam hoduje dwa pęcherze![]()
ja mam jakieś 60 testów w szufladzieMój człowiek, taki zapas to ja szanuje, aczkolwiek jeszcze dorzuciłabym![]()
no sam lekarz tak mówi do mnie, mamy pecherzyk na prawym, 14mm, ładny. O, z drugiej strony też jest xDOn wie, że trzeba tą szansę wykorzystać na maksa![]()
No to czekam na rozwój sytuacjino sam lekarz tak mówi do mnie, mamy pecherzyk na prawym, 14mm, ładny. O, z drugiej strony też jest xD