wrobelmm
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KciukiNo i zrobione![]()
Robiłam. Z tego co pamiętam, dostałam tego samego dnia ale w nocyWgl robiła któraś z was betę w sobotę w alabie. Jeśli tak to długo czekałyście na wyniki ??
No tak normalnieYeaa!jak wrażenia?
Wiadomo, że 0% - w ciąży nie pije się alko!No tak normalniemąż siedział i głaskał mnie po głowie, widzieliśmy na monitorze moment strzału
jesteśmy w bardzo dobrych humorach. Jadę po proseko 0
![]()
Chyba wezmę z Ciebie przykładOlśniło mnie dzisiaj...w grudniu mniej myślę o ciążywczoraj założyłam dolny aparat na zęby (chwilowo mam ochotę wszystkie wyrwać z bólu
), na prezent dostanę od męża botox
serio ...od dwóch lat marudzę na lwią zmarszczkę i nic nie działa ...marzyło mi się spróbować botoxu
no to spróbuję
będę próbowała przed owulacją, żeby nie mieć później stresu
. Testowanie pierwsze rozsądne wypada mi w sumie w dniu, w którym miałam urodzić moje pierwsze maleństwo
ale jednocześnie wiem, że nie będzie czasu na myślenie o testach, ciąży...bo będą pyszne ciasteczka, dużo radości i pięknych chwil
Carpe Diem !
Nawet nie wiesz jak cholernie mocno trzymam kciuki!!No i zrobione![]()
Ogólnie zalecenie jest, żeby poprawić, ale to napewno nie dziś. Nie mam siły na toWiadomo, że 0% - w ciąży nie pije się alko!A jak wyglądają dalsze zalecenia - macie jeszcze „poprawiać”, czy raczej się wstrzymać?
A jest takie O%? Gdzie ?i jakie?No tak normalniemąż siedział i głaskał mnie po głowie, widzieliśmy na monitorze moment strzału
jesteśmy w bardzo dobrych humorach. Jadę po proseko 0
![]()
Jest napewno mionetto czyli to najbardziej popularne i cin cinA jest takie O%? Gdzie ?i jakie?
Trzymam kciuki ;-)
Oo dziękujęKciukiBędą frytki wcinane dzisiaj. Tak btw, złotówka z każdych frytek idzie na Fundację Ronalda McDonalda! Więc na fryty dziewczyny go go go!!!
Robiłam. Z tego co pamiętam, dostałam tego samego dnia ale w nocy
Zawsze były śmiechy czy jestem gotowa na mnogą ciążę, ale u mnie mniejszy pęcherzyk przestawał rosnąć na pewnym etapie i później się wchłaniał, ale różnie może być. U Ciebie były 2 takiej samej wielkości, a u mnie odrazu jets różnica.Ogólnie zalecenie jest, żeby poprawić, ale to napewno nie dziś. Nie mam siły na toale też zastanawia mnie ten pęcherzyk 15mm. Co on. Wchłonie się, urośnie? Wyrwał się jak Filip z konopii