Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie, sama muszę statystyki prowadzić. Jakieś tabelki. Nie ma kogoś kto moje serduszko statystyczne ukoi.@Avy gdzie nam się podziewasz?
Czyli nie tylko ja tęsknię za tabelkami i wykresami.Właśnie, sama muszę statystyki prowadzić. Jakieś tabelki. Nie ma kogoś kto moje serduszko statystyczne ukoi.
Wiesz, że u mnie podobnie, byłam pewna temperatury w dół i plamień a tu w gorę, nie jakoś spektakularnie, więc trochę rozważałam czy iść po test i poszłamU mnie dzisiaj 11dpo, byłam pewna ze temperatura poszybuje dzisiaj w dół a tu niespodzianka. Na nowo rozbudziło to nadzieje ale niestety negatywny pink i one step dał z rana plaskacza w twarz na otrzeźwienie lepsze niż kawajutro okres i zaczynamy znów od początku
U mnie też 17dc o ja się zastanawiam czy była, czy jednak będzieMam 17 DC a jestem dziwna jakbym miała 27 DC.
Staraczkowa głowa zaczęła sobie wymyślać, że na pewno owulacja była wcześniej![]()
No właśnie. Ja nie robię testów, bo sobie to obiecałam do końca roku. Na początku roku jak bawiłam się paskami to miałam pik 16DC. A teraz znowu jeden cykl 33 dni, drugi 26. I bądź człowieku mądryU mnie też 17dc o ja się zastanawiam czy była, czy jednak będziew poprzednim testy mnie oszukała i według tego co przyszedł okres musiała być 2 dni później
![]()
Nie, ale też tak czasem mamNo właśnie. Ja nie robię testów, bo sobie to obiecałam do końca roku. Na początku roku jak bawiłam się paskami to miałam pion 16DC. A teraz znowu jeden cykl 33 dni, drugi 26. I bądź człowieku mądry
Ale wczoraj po sobie czułam, że jest po , bo szyjka twarda.
Za to ja od soboty drzemeczki w ciągu dnia. Dzisiaj spałam 9h. Obudziłam się o 8, jest 13 prawie, a ja już ziewam.
Wy wiecie co dzieje się w mojej głowie?![]()