reklama
spekoppar_
Fanka BB :)
Tutaj popieram. Czy aby napewno wystarczająco dużo tego bimbru weszło?Wy tu gadka o alkoholu, a ja tankowałam bimber w te święta jak dzik. I niczego nie żałuję. Potrzebowałam resetu.
U
użytkowniczka 212
Gość
oj tak. Patrzeć na alko nie mogęTutaj popieram. Czy aby napewno wystarczająco dużo tego bimbru weszło?

amusedxxx
Moderator
Ja mojemu daje likopen w kapsułkachDziewczyny, a powiedzcie mi jak wasi panowie piją przetwory z pomidorów, czy to koniecznie musi być sok, może to być też passata taka w butelkach?![]()
koko.sanka
Planowaliśmy iść na salę, gdzie idzie moja siostra z partnerem, ale grudzień nas trochę nadszarpnął finansowo i zrezygnowaliśmy z tego pomysłu. Mieliśmy plan zaprosić do nas jednych znajomych, ale okazało się, że oni już coś organizują i zapraszają nas do siebie mimo wszystkoA jakie macie plany Sylwestrowe?![]()

Kitsune
Moderator
Gyros, piccolo i googleboxA jakie macie plany Sylwestrowe?![]()

Żonkaa
Bardzo Wam dziękuję dziewczyny! Mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku, bo na razie nie mam żadnych objawów, nawet pół cycka nie boli

Ale trzymam kciuki za fasolkę, sprawdzę w piątek przyrost.
Dziękuję za te wszystkie gratulacje kochane, naprawdę jesteście taką cudowną gwardią życzliwych, wspierających, wspaniałych babeczek, że cieszę się, że trafiłam w to miejsce

reklama
Żonkaa
A jakie macie plany Sylwestrowe?![]()
Zapraszamy kilka par znajomych i mamy zamiar zrobić małą „domówke”

Podziel się: