reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Magiczny ten grudzień 😁 tyle super wiadomości. Ja magicznie wracam do łóżka z bólem gardła 😠 tyle że mi bez problemu wolne w pracy dziś dali a jutro to nie wiem. Najchętniej to bym na L4 poszła ale wtedy sama się premii świątecznej pozbędę. Tak czy siak owulacja za rogiem to trzeba się szybko kurowac☺️
to życzę aby szybko przeszło żeby byli siły na działania owulacyjne ☺️

reklama
My dzisiaj podzialalismy , ale myślę że jutro już mój mąż nie da rady , za dużo na raz dodatkowo presja że musi . No nic zobaczymy 😔 oby przedwczoraj i dzisiaj starczyło 🤞 teraz trzeba jakoś zająć czymś myśli żeby wytrzymać te dni czekania haha 😅

My dzisiaj podzialalismy , ale myślę że jutro już mój mąż nie da rady , za dużo na raz dodatkowo presja że musi . No nic zobaczymy 😔 oby przedwczoraj i dzisiaj starczyło 🤞 teraz trzeba jakoś zająć czymś myśli żeby wytrzymać te dni czekania haha 😅
Dobrze by było jeszcze jutro jakbyście podziałali jak wczoraj miałaś zastrzyk🤞

Dobrze by było jeszcze jutro jakbyście podziałali jak wczoraj miałaś zastrzyk🤞
no wiem wiem 😔 ale mój mąż ogólnie ciężko znosi taka presję , chce dziecko i stara się , ale poprostu jego organizm odmawia posłuszeństwa w takiej sytuacji . Wiesz nie chce go też zmuszać bo będzie gorzej , zobaczymy może się uda jutro rano coś jeszcze podziałać

Ja się położę a stary bd działał. Żaden problem😂
no haha 😅 właśnie tu jest problem u nas haha nie dość że to on musi się ruszać , to jeszcze mocno skupić żeby wypuścić żołnierzyki haha 😅 poza okresem owulacji jest super ,jak tylko przychodzi ten czas to jego głowa zaczyna pracować tak jak i moja i już nie jest tak łatwo z tymi sprawami 😔

no wiem wiem 😔 ale mój mąż ogólnie ciężko znosi taka presję , chce dziecko i stara się , ale poprostu jego organizm odmawia posłuszeństwa w takiej sytuacji . Wiesz nie chce go też zmuszać bo będzie gorzej , zobaczymy może się uda jutro rano coś jeszcze podziałać
No jasne, nie ma co go też cisnąć ale może jakimiś kobiecymi sztuczkami się uda🫶

reklama
no haha 😅 właśnie tu jest problem u nas haha nie dość że to on musi się ruszać , to jeszcze mocno skupić żeby wypuścić żołnierzyki haha 😅 poza okresem owulacji jest super ,jak tylko przychodzi ten czas to jego głowa zaczyna pracować tak jak i moja i już nie jest tak łatwo z tymi sprawami 😔
No niestety jest ta presja. Ja swojemu na początku cyklu mówię kiedy mniej więcej mam mieć owu żeby nocek nie miał w pracy ale później mu nie przypominam żeby właśnie nie miał tego poczucia presji. Nie ukrywam że czekam na jego wizytę u androloga jak na zbawienie żeby w końcu się wypowiedział odnośnie jego nasienia i coś pewnie przepisal

Do góry